Kutsuplus palvelee nyt puoleenyöhön asti

HSL:n Kutsuplus-bussien liikennöintiaika piteni maanantaista 3.11. alkaen tunnilla. Palvelun suosio on kasvanut jatkuvasti.

Kutsuplus palvelee nyt maanantaista perjantaihin klo 6 - 24. Aamulla matkatilauksia voi tehdä klo 5.45 lähtien.

Asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjen, pysäkiltä pysäkille kuljettavien Kutsuplus-kyytien suosio kasvaa hyvää vauhtia. Elokuussa tehtiin 5 861 matkaa, syyskuussa 7 201 ja lokakuussa jo 8 636 matkaa. Viime toukokuusta matkamäärä on kasvanut 94 prosentilla.

Rekisteröityneitä Kutsuplus-palvelun käyttäjiä on jo yli 17 000. Suosiotaan on kasvattanut myös tekstiviestitilaus, jolla matkustaminen onnistuu ilman rekisteröitymistä.

Käyttäjät antavat Kutsuplussasta valtaosin kiittävää palautetta. Palvelua myös kehitetään jatkuvasti palautteiden perusteella, ja muun muassa palveluajan pidentäminen on ollut asiakkaiden toivelistalla.

Uudenlainen, kysyntäohjautuva Kutsuplus on herättänyt laajasti huomiota ja kerännyt kiitosta eri toimijoilta. Viimeksi lokakuun alkupuolella Kutsuplus-palvelu palkittiin Suomen parhaana asiakastekona. Palkinnon jakoi asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisö CXPA Finland.