HSL järjestää lisää Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman esittelytilaisuuksia

HSL järjestää 2 uutta Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman esittelytilaisuutta viikoilla 6-7. Tarve lisätilaisuuksille syntyi, kun aiheesta kiinnostuneet eivät mahtuneet mukaan ensimmäiseen tilaisuuteen Malmitalolle. HSL tiedottaa tarkemmin tilaisuuksien ajankohdasta ja paikasta, kun käytännön järjestelyt on saatu tehtyä. Alustavasti tilaisuudet järjestetään Alppikylä-Jakomäki ja Tapaninvainio-Pukinmäki -alueilla. HSL on pahoillaan arviointivirheestään: tilaisuuden luonne ja tilojen mitoitus eivät vastanneet paikalle saapuneiden asukkaiden määrää. Harmillista, että moni etenkin alkuillasta paikalle saapunut jäi ilman haluamaansa tietoa suunnitelmasta.

Malmitalolle saapui lähes 300 Koillis-Helsingin asukasta. Ihmismäärä ylitti reilusti HSL arvion, joten tilaisuuden "käsikirjoitus" ei toiminut suunnitellulla tavalla. Tarkoituksena oli käsitellä linjastosuunnitelmaa parinkymmenen hengen ryhmissä karttojen äärellä. Toisin kävi, ja tilaisuus ei täyttänytkään asukkaiden tarpeita.

HSL on jo saanut palautetta linjastosuunnitelmasta HSL:n verkkosivujen kautta. Myös kaikki Malmitalolta saatu runsas palaute otetaan huomioon suunnitelman jatkotyöstössä. Kaikki tilaisuuksista ja netistä saatu palaute luetaan ja analysoidaan ennen suunnitelman viimeistelyä helmikuussa.

Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman esittely verkossa