Tervetuloa Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman esittelytilaisuuksiin!

HSL järjestää kaksi Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman esittelytilaisuutta tällä viikolla: maanantaina 9.2. ja tiistaina 10.2

Ensimmäinen asukastilaisuus järjestetään Karviaistien koulussa (Karviaistie 1) maanantaina 9.2. klo 18–20. Tässä asukastilaisuudessa käsitellään pääosin pääradan länsipuolisen alueen linjastosuunnitelmia. Toinen asukastilaisuus järjestetään Jakomäen peruskoulussa (Huokotie 3) tiistaina 10.2. klo 18–20. Tässä tilaisuudessa pääosassa on pääradan itäpuolisen alueen linjastosuunnitelma.

Molemmissa tilaisuuksissa kuullaan kaksi samansisältöistä alustuspuheenvuoroa klo 18 ja klo 19, joiden jälkeen noin klo 18.30–19 ja klo 19.30–20 asukkailla on mahdollisuus tutustua suunnitelmakarttoihin ja keskustella pienryhmissä suunnittelijoiden kanssa.

Voidaksemme ennakoida tilaisuuksien kävijämäärää pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuksiin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen ei ole pakollista eikä sitovaa.

HSL on jo saanut runsaasti palautetta linjastosuunnitelmasta sekä HSL:n verkkosivujen kautta että 15.1. järjestetyn Malmitalon asukastilaisuuden yhteydessä. Kaikki tammikuun loppuun mennessä saatu palaute luetaan ja analysoidaan, ja 9. ja 10. päivän asukastilaisuuksissa esitellään palautteen pohjalta jatkotyöstetyt suunnitelmakartat. Uudet suunnitelmaluonnokset on nähtävillä HSL:n verkkosivulla viikolla 6.