Matkakortilla etuja EkoRentin yhteiskäyttöisistä sähköautoista

HSL:n kanta-asiakkaat saavat nyt myös sähköauton käyttöönsä edullisin ehdoin. HSL on solminut sopimuksen yhteiskäyttöautopalvelu EkoRentin kanssa.

”EkoRent tarjoaa ensimmäisenä ja ainoana Suomessa edullista ja helppokäyttöistä täyssähköautojen tuntipohjaista vuokrauspalvelua. Olemme erittäin iloisia solmimastamme kumppanuudesta ja siitä, että HSL lähtee tarjoamaan EkoRentin palvelua asiakkailleen pääkaupunkiseudulla nyt myös omissa kanavissaan. Tiedämme HSL:n asiakkaiden olevan hyvin ympäristö- sekä kustannustietoisia ja uskomme palvelumme sopivan heille erinomaisesti”, EkoRentin toimitusjohtaja Juha Suojanen sanoo.  

Yhteiskäyttöpalvelut kehittyvät hyvää vauhtia maailmalla ja myös Suomessa. Pääkaupunkiseudulla toimi pitkään vain yksi varsinainen yhteiskäyttöautopalvelu, mutta nyt toimijoita on useita. HSL tekee yhteistyötä EkoRentin lisäksi City Car Clubin ja 24Rentin kanssa. Ne kaikki tarjoavat etuja HSL:n matkakortin käyttäjille.

”Yhteiskäyttöautoja tarjoavat yritykset ovat HSL:lle luontevia kumppaneita, sillä yhteiskäyttöautoilu täydentää joukkoliikennettä, kävelyä ja pyöräilyä. Näitä kulkumuotoja yhdistelemällä voi liikkua joustavasti ja sujuvasti ilman omaa autoa”, HSL:n liikkumisen ohjauksen päällikkö Tarja Jääskeläinen toteaa. Yhteiskäyttöautopalvelut helpottavat omasta autosta tai kakkosauton hankinnasta luopumista. ”Oma auto on kallis investointi ja sen ylläpito maksaa huomattavia summia silloinkin, kun sillä ei ajeta. Yhteiskäyttöautosta maksetaan vain käytön mukaan.”

EkoRentin jäseneksi liittyessään HSL:n matkakorttiasiakas voi valita edun kahdesta vaihtoehdosta. A-paketissa jäseneksi pääsee ilman liittymismaksua, joka on normaalisti 5 euroa. Asiakas maksaa normaalin 11 euron tuntihinnan. Kuukausimaksua ei ole. B-paketin valitseva saa ensimmäiseltä kolmelta kuukaudelta maksamansa kuukausimaksut, 3 x 8 euroa, takaisin lahjakortin muodossa. B-paketissa kuukausimaksu on 8 euroa ja tuntihinta 8 euroa. Valitun paketin tuntihinta sisältää aina rajoittamattomat kilometrit, vakuutukset sekä ilmaiset lataukset ja pysäköinnin vapailla EkoRent-palvelupisteillä.

Etuasiakkaaksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake EkoRentin nettisivuilla http://oma.ekorent.fi ja kirjoittamalla matkakortin 18-merkkinen numero sille varattuun kenttään.


Lisätiedot:
HSL, liikkumisen ohjauksen päällikkö Tarja Jääskeläinen, puh. 050 385 5043
EkoRent, toimitusjohtaja Juha Suojanen, puh. 040 707 1091

Lue lisää yhteiskäyttöautoyritysten eduista HSL:n matkakorttiasiakkaille
Sähköautojen käyttöpalvelu EkoRent: www.ekorent.fi