Yöliikenteessä lisävuoroja Weekend-festivaaleilta

HSL järjestää lisäliikennettä 7.-8.8. Kyläsaaren kentällä pidettävän Weekend-festivaalin vuoksi. HSL myös muistuttaa festivaalivieraita matkalipuista: lipuntarkastajat tekevät tehostettuja tarkastuksia tulevana viikonloppuna.

Kyläsaareen pääsee kätevästi joukkoliikenteellä, sillä Kalasataman metroasemalta on kävelymatka festivaalialueelle. Metro liikennöi sekä perjantain ja lauantain että lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaksi tuntia normaalia pidempään. Lisäksi perjantain ja lauantain välisenä yönä muutamilla yöbusseilla on ylimääräisiä lähtöjä.

HSL:n lipun voi ostaa esimerkiksi Rautatientorin metroaseman lippuautomaatista. Sinisestä automaatista saa lippuja valinnan mukaan 1 – 7 vuorokaudeksi, ja vaaleanpunaisesta automaatista aikuisten yhden vuorokauden lippuja. Molemmista saa myös kertalippuja. Automaatista ostettujen lippujen voimassaolo alkaa heti ostohetkestä.

R-kioskeissa ja HSL:n Rautatientorin palvelupisteessä (avoinna la klo 10 – 15) vuorokausilippuja myydään kertakortteina, joiden voimassaolo alkaa kun kortin näyttää matkakortin lukijalle ensimmäisen matkan alkaessa.

Tekstiviestinä tilattava kännykkälippu kelpaa metrossa, raitiovaunuissa, Suomenlinnan lautalla ja lähijunissa Helsingin alueella. Bussiliikenteessä se käy vain metron liityntälinjoilla.

Metrojunien viimeiset lähdöt pe-la ja la-su yönä:

Ruoholahdesta Vuosaareen klo 01.20
Ruoholahdesta Mellunmäkeen klo 01.25
Kalasatamasta Vuosaareen klo 01.29
Kalasatamasta Mellunmäkeen klo 01.34
Mellunmäestä Ruoholahteen klo 01.07
Vuosaaresta Ruoholahteen klo 01.12
Itäkeskuksesta Ruoholahteen klo 01.18
Kalasatamasta Ruoholahteen klo 01.26

Yöbussien lisälähdöt pe-la yönä:

85N Rautatientori – Jollas klo 03.00 ja 04.05
90N Rautatientori – Vuosaari (Kallvikintie) klo 03.43
94N Rautatientori – Kontulankaari klo 02.35 ja 03.45
96N Rautatientori – Vuosaari (Porslahdentie) klo 02.10