Pysäkkien nimet muuttuvat Kaisaniemessä ja linjalla 24 perjantaina 18.12.

Helsingissä muutetaan pysäkkien nimiä perjantaina 18. joulukuuta. Kaikkein suurimmat muutokset nähdään Kaisaniemessä, jossa Kaisaniemen ja Varsapuistikon pysäkit saavat uudet nimet. Myös linjan 24 reitillä Töölössä kahden pysäkin nimet muuttuvat, ja samalla Sibeliuksenpuisto saa oman pysäkkinsä.

Muutokset Kaisaniemessä

Kaisaniemen raitiovaunupysäkkien (0303 ja 0304) uusi nimi on Kaisaniemenkatu. Nimi muuttuu, koska Kaisaniemi viittaa pysäkin lähiympäristöä laajempaan alueeseen eikä siksi ole pysäkin nimenä tarpeeksi kuvaava. Koska nimi ei myöskään ole enää kytköksissä samannimiseen metroasemaan (nykyään Helsingin yliopisto), pysäkki saa uuden nimensä kadusta, jolla se sijaitsee.

Kaisaniemen bussipysäkkien (2059, 2060 ja 2061) ja Varsapuistikon raitiovaunupysäkkien (0305 ja 0306) uusi nimi on Kaisaniemenpuisto. Raitiovaunupysäkin nimi muuttuu, koska Varsapuistikko nimenä ei ole kaupunkilaisille järin tuttu. Varsapuistikon raitiovaunupysäkkien vieressä sijaitsevien bussipysäkkien nimi muuttuu samalla Kaisaniemestä Kaisaniemenpuistoksi, sillä pysäkkien yleisen nimeämisperusteen mukaisesti samassa paikassa tai samalla risteysalueella sijaitsevat pysäkit nimetään yhteneväisesti. Lisäksi Kaisaniemenpuisto on yksittäisen pysäkin sijainnille kuvaavampi kuin Kaisaniemi.

Muutokset linjalla 24

Kivelän sairaalan pysäkkien (1283 ja 1284) uusi nimi on Sibeliuksenpuisto. Nimi muuttuu, koska Sibeliuksenpuisto on Kivelän sairaalaa keskeisempi kohde pysäkin ympäristössä. Muutos helpottaa etenkin kaupungissa vierailevien turistien matkantekoa. Nimenmuutos tehdään jo nyt eikä vuodenvaihteessa, sillä tänä vuonna vietetään Jean Sibeliuksen syntymän 150-vuotisjuhlaa.

Krematorion pysäkkien (1269 ja 1270) uusi nimi on Hietaniemi. Nimi muuttuu, koska uusi nimi kuvaa aiempaa paremmin ympäristön vilkkaampia vierailukohteita, kuten Hietaniemen uimarantaa ja Hietaniemen hautausmaata.