Mellunmäen metrojunan tulo ei aina näy laiturinäytöissä

Kampin, Rautatientorin ja Helsingin yliopiston metroasemien laiturinäytöissä on itään päin mentäessä osittain puutteellista tietoa koskien Mellunmäen junia. Puutteet ilmenevät ainoastaan tihennetyn vuorovälin ruuhka-aikoina. Kampin metroasemalla itään päin mentäessä Mellunmäen junan tulotieto ilmestyy laiturinäyttöön vasta, kun juna on saapumassa asemalle. Rautatientorilla ja Helsingin yliopiston asemalla Mellunmäen junien tulotiedot puuttuvat laiturinäytöistä ajoittain. Junan tiedot näkyvät näytöissä oikein, kun juna on asemalla. Matkustajat näkevät siis näytöistä, minne asemalla parhaillaan oleva juna on menossa.

Metron laiturinäyttö

Laiturinäyttöjen puutteellinen tieto ilmenee ainoastaan ruuhka-aikoina, jolloin käytössä on tihennetty vuoroväli.  Muina aikoina näytöt toimivat normaalisti.  Ruuhka-aikojenkin osalta tilanne korjaantuu länsimetron liikenteen alkaessa.

Laiturinäyttöjen ajoittain puutteellisista tiedoista huolimatta ruuhka-aikojen junat kulkevat vuorotellen Vuosaareen ja Mellunmäkeen noin 2,5 minuutin välein.