HSL ja taitoluistelun MM2017-kilpailu tekevät yhteistyötä

Taitoluistelun MM2017-kilpailu ja Helsingin seudun liikenne HSL tekevät yhteistyötä maalis-huhtikuun vaiheessa käytävissä MM-kilpailuissa, jonne odotetaan 65 000 katsojaa. MM-kilpailut luistellaan 29.3.-2.4. Hartwall Arenalla, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulta kuin ympäri Suomeakin. Sekä kisaorganisaatio että HSL toivovat, että katsojat tulevat paikalle joukkoliikenteellä.

Taitoluistelun MM-kilpailu on Suomi100-juhlavuoden merkittävin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla. HSL tukee tapahtumaa myöntämällä vapaan matkustusoikeuden seutuliikenteeseen kaikille kilpailujen tuhannelle akkreditoituneelle eli kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille. Lisäksi HSL järjestää tarvittaessa lisäliikennettä kilpailujen aikaan.

Vastineeksi tuestaan HSL saa näkyvyyttä MM2017-kilpailun markkinointiviestinnässä ja vapaalippuja kilpailuihin arvottavaksi kanta-asiakkailleen. Ensimmäiseen arvontaan voi osallistua 5.–31.1.2017 osoitteessa www.hsl.fi/asiakasedut

 ”HSL:n tavoitteena on, että joukkoliikenne on ykkösvalinta myös vapaa-ajan matkoilla. Liikkuminen HSL-alueen suurtapahtumiin sujuu parhaiten joukkoliikenteellä ja teemme parhaamme, jotta taitoluistelun MM-kisoihin tulijoiden liikkuminen olisi helppoa ja sujuvaa ”, kertoo HSL:n osastonjohtaja Mari Flink.

”Taitoluistelun MM-kilpailu pyrkii toiminnallaan tukemaan vihreitä arvoja ja vähentämään ympäristölle tapahtumasta aiheutuvaa kuormaa. MM-kilpailu sekä HSL toivovat katsojien saapuvan Hartwall Arenalle joukkoliikennettä käyttäen”, jatkaa MM-kilpailun pääsihteeri Henri Nordenswan.

Taitoluistelun MM-kilpailut luistellaan Helsingin Hartwall Arenalla 29.3.−2.4.2017. Viisipäiväisellä tapahtumalla on huima medianäkyvyys. Kilpailuihin saapuu arviolta 400 lehdistön edustajaa ja televisioiden äärellä jännittää yhteensä noin 300 miljoonaa katsojaa.