HSL:n kanta-asiakkaat matkustavat halvemmalla – HSL ja R-kioskit kampanjoivat pitkien kausien puolesta

Kanta-asiakas, jolla on kausilippu, matkustaa HSL:n liikenteessä alennettuun hintaan.

Kunnat maksavat osan kausilippujen hinnasta, ja kaupunkien sisäisissä lipuissa tuki on jopa puolet lipun hinnasta. Mitä pidemmän kauden asiakas lataa matkakortilleen, sitä edullisemmaksi päiväkohtainen hinta muuttuu. Jos esimerkiksi kahden viikon sijaan hankkii kautta kaksi kuukautta, tulee päiväkohtaiseen lipunhintaan 15 prosentin säästö. Lataamalla koko vuoden kauden kerralla saa kuukauden maksutta verrattuna kuukausittaisiin kausiostoksiin.

R-kioskit kampanjoivat nyt yhteistyössä HSL:n kanssa pitkien kausien lataamisen puolesta. R-kioskeissa on käynnissä kuittikilpailu matkakortin lataajille. Kun asiakas lataa HSL-matkakortin R-kioskilla, hän saa kuittiinsa koodin, jolla pääsee osallistumaan kilpailuun. Joka viikko yksi kilpailuun osallistuva voi voittaa loppuvuoden HSL-matkat. Kampanja jatkuu 20.4.2017 saakka.

”HSL:n tavoitteena on ohjata asiakkaita lataamaan pitempiä kausia, jotta kanta-asiakkaat saavat kaiken hyödyn irti kausilipustaan. Mitä pidemmän kauden asiakas ostaa, sitä edullisempi on päiväkohtainen hinta”, sanoo HSL:n asiakkuus- ja myyntiosaston johtaja Mari Flink.

HSL:n matkakortille voi ladata kautta ja arvoa kaikissa HSL-alueen R-kioskeissa. R-kioskien lisäksi matkakortteja voi ladata useissa kaupoissa, kioskeissa ja HSL:n omissa palvelupisteissä.

Lähimmän myyntipisteen voi etsiä täältä:

https://www.hsl.fi/myyntipaikkahaku

Lisätietoja R-kioskin kampanjasta voi lukea täältä:

https://www.r-kioski.fi/palvelut/matkaliput/

Kilpailun ehdot: www.r-kioski.fi/hsl