Koillis-Helsingin uuden bussilinjaston kilpiä on alettu vaihtaa pysäkeille – ajantasaiset linjatiedot pysäkkiaikatauluissa

Koillis-Helsingin bussilinjasto uudistuu 14. elokuuta 2017, kun HSL:n liikenteessä siirrytään syysaikatauluihin. Linjakilpien vaihto bussipysäkeille on kuitenkin aloitettu jo heinäkuussa, sillä linjakilpien vaihto ei onnistu yhdessä yössä.

Yhteensä linjakilpien tiedot vaihtuvat miltei 600 pysäkillä. Samalla linjakilvet siirtyvät HSL:n uuden ilmeen mukaisiksi. Viimeisimpänä, juuri ennen muutoshetkeä, uudet kilvet vaihdetaan vilkkaimmille paikoille, kuten Malmin terminaaliin, Hämeentielle, Kustaa Vaasan tielle ja Lahdenväylälle.

Katoksellisille pysäkeille on asennettu tiedote linjakilpien vaihtamisen yhteydessä. Ajantasaiset linjatiedot näkyvät pysäkkien aikatauluissa sekä HSL:n reittioppaassa (reittiopas.fi). Myös Keravan pysäkkien linjakilvet uudistuvat 14.8. mennessä kun Keravan sisäinen linja 5 vaihtuu linjaksi 975 ja linja 8 linjaksi 978. Nämäkin työt aloitetaan jo heinäkuussa.

Koillis-Helsingin uudesta bussilinjastosta on saatavilla lisää tietoa HSL:n verkkosivuilla osoitteessa hsl.fi/koillishelsinki2017 sekä Koillis-Helsingin linjastouudistuksesta kertovasta lehdestä, joka jaettiin Koillis-Helsingin kotitalouksiin kesäkuussa ja jota on saatavilla myös HSL:n palvelupisteistä ja Koillis-Helsingin kirjastoista.