Osta matkalippu etukäteen Tikkurila Festivaaliin

Tikkurila Festivaali 21.–22.7. Vantaan Hiekkaharjun liikuntapuistossa aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä linjalla 735 jo keskiviikosta alkaen. Festivaaliöinä N-junissa on lisäyksiköitä.

Tikkurila Festivaali järjestetään 21.–22.7. Vantaan Hiekkaharjun liikuntapuistossa. Sinne kävelee Hiekkaharjun juna-asemalta noin kolmessa minuutissa ja Tikkurilan asemalta noin 15 minuutissa.
Festivaaleille odotetaan noin 10 000 osallistujaa päivässä. Matkustajien kannattaa varata aikaa liikkumiseen ja varautua ruuhkiin etenkin konsertista poistuttaessa. Matkaliput kannattaa ostaa etukäteen, sillä lähijunissa ei myydä enää matkalippuja. 

Kolme tapaa hankkia matkalippu etukäteen:  

1.    Edullisin: Lataa aikaa tai arvoa HSL-matkakortille ja maksa matkasi sillä. 
2.    Hanki mobiililippu.  HSL-mobiililippusovelluksella saat lipun kätevästi kännykkään. Mobiililipun voi maksaa Visa- tai Mastercard-maksukorteilla tai puhelinlaskulla. Lataa HSL-mobiililippusovellus puhelimeesi sovelluskaupoista tai katso lisätietoja: www.hsl.fi/mobiililippu
3.    Osta vuorokausilippu. Se kannattaa, jos teet päivän aikana useamman matkan ja matkustat myös yötaksan aikaan klo 2.00 – 4.30.

Lippuja saa kaikilta HSL-alueen R-kioskeilta. Kaikki lipunmyyntipaikat  

Festivaalin liikennejärjestelyt:

Molempina öinä festivaalin aikana on lisäyksiköt N-junissa Hiekkaharjusta Helsingin suuntaan klo 1.14 ja 2.14. Muuten kulkevat normaalit T-junavuorot. Lisäksi tapahtumajärjestäjällä on oma bussikuljetus Vantaan Sokos Hotelsin eteen.
Bussilinja 735 ajaa poikkeusreittiä festivaalin takia jo keskiviikosta 19.7. alkaen maanantaihin 24.7. saakka.