Euroopan Liikkujan viikko kannustaa kulkumuotojen yhdistämiseen

Euroopan Liikkujan viikolla 16.-22.9. kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja. Viikon teemana on eri kulkumuotojen yhdistäminen ja sen slogan on ”Miksaa ja mene”! Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksumpi autoilu. HSL-alueella Liikkujan viikkoa vietetään muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Viikko päättyy Auton vapaapäivään lauantaina 22.9. Liikkujan viikolla ja Auton vapaapäivänä HSL-alueen joukkoliikenteessä matkustetaan normaalihinnoin.

Tule HSL:n ständille kauppakeskus Rediin torstaina 20.9.

HSL osallistuu Liikkujan viikolla kauppakeskus Redin avajaisiin torstaina 20.9. HSL:n ständi löytyy K1-kerroksesta ja se on avajaispäivänä avoinna kello 12-19. HSL:n henkilökunnalta voit kysyä muun muassa Kalasataman joukkoliikenneyhteyksistä, HSL-sovelluksesta, kaupunkipyöristä ja muista ajankohtaisista asioista. HSL-alueen Liikkujan viikon tapahtumat on koottu  hsl.fi/liikkujanviikko -sivuille. 

Liikkujan viikolla ja auton vapaapäivänä matkustetaan normaalihinnoin


Liikkujan viikon päätteeksi lauantaina 22.9. vietetään Auton vapaapäivää. Omalle autolle annetaan lepopäivä ja kokeillaan muita tapoja liikkua: kävellään, pyöräillään tai kuljetaan joukkoliikenteellä.

Liput ja reitit hankit helpoiten HSL-sovelluksella. Tietoa muista vaihtoehdoista löydät: www.hsl.fi/liput-ja-hinnat .Tänä vuonna Auton vapaapäivänä ei ole lippualennusta.
Tutustu yhteiskäyttöautopalveluiden, autovuokraamoiden sekä pyöräliikkeiden tarjoamiin HSL-asiakkaan etuihin: www.hsl.fi/asiakasedut