Räätälöity mobiilisovellus palvelee kiinalaisturisteja

Helsinki Marketingin ja HSL:n yhdessä Tencentin ja Whimin kehittämä MyHelsinki mini program -palvelu on julkistettu. Uusi palvelu nostaa matkailukokemuksen seuraavalle tasolle.

kuvituskuva lentoasemaltaErityisesti kiinalaisille turisteille kehitetty palvelu on maailman ensimmäinen sovellus, joka yhdistää henkilökohtaiset suositukset, liikkumisen suunnittelun ja ostamismahdollisuudet matkailijoille.

Helsingissä joukkoliikenteen käyttäminen on lähtökohtaisesti helppoa, koska samalla lipulla voi käyttää eri liikennemuotoja. Olemme iloisia, että avoin rajapintamme on yhteisellä ponnistuksella jalostunut palveluksi, mikä helpottaa kiinalaisturisteja liikkumaan paikalliseen tapaan jo lipun ostamisesta alkaen, myyntipäällikkö Matias Sarkkinen HSL:stä sanoo. 

Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen muistuttaa, että Helsingillä on pitkään ollut erityinen suhde Kiinaan. Liikkumista helpottavalla sovelluksella toivotamme kiinalaiset turistit tervetulleiksi Helsinkiin sekä kokeilemaan uutta sovellusta.