Lisäliikennettä konsertteihin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 23.–25.7.

Ed Sheeranin konserttien aikaan tiistaina 23.7. ja keskiviikkona 24.7. HSL järjestää lisäliikennettä junilla, busseilla ja metrolla. Konserttipaikalle pääsee parhaiten lähijunalla, kävellen tai pyöräillen. Matkustamiseen kannattaa varata tavallista enemmän aikaa. 

I-, P-, N- ja T-junilla on lisälähtöjä ja pidempiä junia. Myös Espoon ja Kirkkonummen suunnan L-junilla sekä Z-junalla Keravan ja Lahden suuntaan on yöllä lisäliikennettä. Aikataulut löydät Reittioppaasta.

Malmin lentokentälle liikennöi vain muutamia bussilinjoja, jotka ovat tapahtuman aikana todennäköisesti ruuhkaisia, joten konserttipaikalle kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan junalla.

  • Linjalla 554  on lisälähtöjä Itäkeskuksen suuntaan kello 22.27 alkaen Malmin laiturista 17.
  • Linjalla 560 ajetaan lisälähtöjä Rastilan suuntaan eli Kontulaan ja Vuosaareen kello 22 jälkeen Malmin bussilaiturista 18.
  • Lisäksi liikennöidään yksittäinen lisälähtö linjalla 147N Kampin terminaalista Kivenlahteen kello 2.05 molempina öinä.

Metro kulkee kaksi tuntia normaalia pidempään molempina öinä. 

Lue lisää

Metro liikennöi noin kaksi tuntia normaalia pidempään myös torstain ja perjantain välisenä yönä 25.–26.7. Suvilahdessa järjestettävän konsertin vuoksi.

Lue lisää

Busseilla 14 ja 14X on lisäliikennettä Hernesaareen torstai-iltana 25.7., sillä Hernesaarenrannassa on konsertti. 

Lue lisää