Kerro blogissa mielipiteesi Lauttasaaren liityntälinjaston luonnoksesta

Asutko Lauttasaaressa tai kuljetko muuten saaren suunnalla? Kommentoi siinä tapauksessa blogisamme Lauttasaaren liityntälinjaston luonnosta. Voit kertoa mielipiteesi suunnitelmasta sunnuntaihin 15.12. asti.

Suunnittelijamme ovat luonnosta laatiessaan käyttäneet apunaan Lauttasaaren liikkumiskyselyä, blogikommentteja, syyskuussa järjestettyä asukastyöpajaa sekä aiemmin saamiamme asiakaspalautteita.

Toivomme kommentteja luonnoksesta ensisijaisesti blogiin. Voit jättää palautetta myös palautejärjestelmämme sekä asiakaspalvelun kautta. Kommentointiajan jälkeen suunnittelijat käyvät saadun palautteen läpi ja viimeistelevät suunnitelman vuoden loppuun mennessä. Tavoitteemme on saada uusi linjasto käyttöön elokuussa 2020.

Suunnittelijamme ovat tavattavissa kauppakeskus Lauttiksessa tiistaina 3.12. Infopiste on auki klo 10:30–18:30. HSL:n ständi sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa pizzeria Lucaa vastapäätä. Tervetuloa keskustelemaan ja kysymään kaikesta, mikä sinua vaan suunnitelmassa askarruttaa.

Linjastoluonnos ehdottaa muutoksia linjoihin 20 ja 21(B). Suunnitelman tavoitteena on nopeuttaa liityntäyhteyksiä ja parantaa Lauttasaaren sisäistä liikennettä.

Linjastosuunnitelman blogi