Kiitokset haagalaisille linjastosuunnitelman kommenteista

Haagan asukas tai siellä muuten kulkeva: Haagan linjastosuunnitelman muokattu versio on nyt luettavissa blogissa. Suunnitelman edellinen versio oli asiakkaittemme kommentoitavana lokakuussa, ja suunnittelijamme ovat tehneet siihen palautteen perusteella muutoksia. Kiitämme kaikkia, jotka ovat työn eri vaiheissa kertoneet mielipiteensä suunnitelmasta. 
 
Suunnitelma on niin pitkällä, että hallituksemme käsittelee luonnosta kokouksessaan 17.12.

Merkittävin muutos suunnitelman edelliseen versioon verrattuna on se, että linja 41 säilyy hieman muutetulla reitillä. Kaikkia asiakkaiden esittämiä toiveita emme valitettavasti ole voineet toteuttaa. Luonnos ehdottaa edelleen, että linjat 40 ja 43 korvattaisiin runkolinjalla, joka kulkisi tiheästi Elielinaukiolta Etelä- ja Pohjois-Haagan kautta Kannelmäkeen.

Kun suunnittelu alkoi, selvitimme ensiksi kyselyllä Haagassa kulkevien liikkumistottumuksia ja toiveita. Tärkein keskustelukanava on ollut blogi, jossa asiakkaamme ovat voineet esittää kysymyksiä ja mielipiteitä koko suunnittelutyön ajan. Haagan alueella liikkuvat saattoivat antaa ensimmäisestä linjastoluonnoksesta palautetta 9.10.–3.11. 

Pidimme 24.10. Pohjois-Haagassa asukastilaisuuden, johon osallistui 190 henkeä.

Muutokset linjastoon on tarkoitus toteuttaa elokuussa 2021.