Kerro mielipiteesi Kivistön linjastoluonnoksesta 22.12. mennessä

Olemme julkaisseet blogissa Kivistön linjastosuunnitelman luonnoksen, jota voi kommentoida 22.12. asti. Klikkaa tästä blogiin

Toivomme kommentteja luonnoksesta ensisijaisesti juuri blogiin. Voit kertoa mielipiteesi myös palautejärjestelmämme sekä asiakaspalvelumme kautta. Kommentointiajan jälkeen suunnittelijamme käyvät palautteen läpi ja viimeistelevät suunnitelman alkuvuodesta. Tavoitteemme on saada uusi linjasto käyttöön elokuussa 2022.

Luonnos koskee bussilinjoja 431-434, 443-447, 576, 616 ja 971.

Tavoitteemme on selkeyttää linjastoa, helpottaa matkustamista Kivistön tärkeisiin kohteisiin ja tavoitteena on myös entistä tasaisemmat vuorovälit. Olemme myös huomioineet matkustajien toiveet varhaisaamun ja yöajan palvelusta.

Suunnittelijamme ovat tavattavissa Kivistössä asukastila Rubiinissa maanantaina 16.12. klo 13.30–19. Tervetuloa keskustelemaan ja kysymään kaikesta, mikä sinua vaan suunnitelmassa askarruttaa.

Olemme hyödyntäneet luonnoksen laatimisessa syksyllä tehtyä liikkumiskyselyä. Liikkumiskyselyn tuloksia syvennettiin työpajassa, jossa keskustelimme Kivistön asukkaiden kanssa erilaisista linjastovaihtoehdoista. Lisäksi olemme saaneet lukuisia palautteita ja blogikommentteja valmistelutyön tueksi.