Tikkurilassa, Myyrmäessä, Leinelässä ja Rekolassa liityntäpysäköinti maksutonta joukkoliikennelipun haltijoille

Voit pysäköidä Vantaan liityntäpysäköintialueilla Tikkurilan, Myyrmäen, Leinelän ja Rekolan juna-asemilla maksutta 12 tunnin ajan, jos sinulla on voimassa oleva joukkoliikennelippu. Muille pysäköinti maksaa 5 euroa. Muutos tulee voimaan maanantaina 13.1.

Sinun pitää syöttää pysäköintiautomaattiin autosi rekisteritunnus ja näyttää joukkoliikennelippusi QR-lukulaitteelle tai kortinlukijalle. Saat automaatista lipukkeen, jota ei kuitenkaan tarvitse viedä esille autoon, sillä pysäköinninvalvonta pystyy tarkastamaan pysäköintioikeuden automaattiin antamasi rekisteritunnuksen perusteella.

Ilman joukkoliikennelippua pysäköinti maksaa viisi euroa. Myös tässä tapauksessa enimmäispysäköintiaika on 12 tuntia. Maksun voi suorittaa joko maksukortilla pysäköintiautomaatilla tai Easyparkin, Parkmanin, eParkingin tai Moovyn mobiilisovelluksilla.

Muutos tehdään, jotta liityntäpysäköintialueet saadaan paremmin niiden käyttöön, jotka jatkavat matkaansa joukkoliikenteellä. Näin pysäköintipaikat riittävät paremmin ja liityntäpysäköijä saa paikan todennäköisemmin. 

Lue lisää liityntäpysäköinnistä >