Jos maksat HSL-sovelluksen liput puhelinlaskulla, varmista, että käytössäsi on sovelluksesta riittävän uusi versio

HSL-sovelluksen käyttäjä: jos puhelimessasi oleva versio sovelluksesta on 2.5.0 tai sitä vanhempi, suosittelemme, että päivität sovelluksesi uudempaan versioon, jotta voit myös jatkossa maksaa lippusi puhelinlaskun yhteydessä. Jos käytössäsi on automaattinen sovelluspäivitys, sinun ei tarvitse tehdä mitään.  

Jos HSL-sovelluksesi versio on 2.5.1. tai sitä uudempi, maksaminen onnistuu puhelinlaskun yhteydessä myös jatkossa normaalisti versiota päivittämättä.   

Voit tarkistaa sovelluksen version avaamalla sovelluksen Lisää-valikon ja katsomalla versionumeron sivun alalaidasta.  

Sovelluksen päivittäminen onnistuu puhelimesi käyttöjärjestelmästä riippuen iPhone-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play –sovelluskaupasta.  

Linkki App Storeen 

Linkki Google Play –sovelluskauppaan 

Huom! Uusi versio sovelluksesta tulee jakeluun vaiheittain, joten se ei ole välttämättä saatavissa kaikille heti vaan noin viikon kuluessa.

Tarve uudelle HSL-sovelluksen versiolle johtuu siitä, että uusimme taustapalveluita, jotka mahdollistavat lipun maksamisen puhelinlaskun yhteydessä. Uusi taustapalvelu vaatii uuden sovellusversion.  

Jos käytät maksukorttia HSL-sovelluksen lippujen maksamiseen, sinun ei tarvitse päivittää  sovelluksesta uutta versiota. Päivittäminen kuitenkin kannattaa, sillä uusimpien versioiden myötä saat käyttöösi sovelluksen uusimmat ominaisuudet, esimerkiksi sen, että näet kulkuvälineet reaaliaikaisesti Reittioppaan kartalla.