Helsingissä muutoksia pysäkkien nimissä 29.3. – jatkossa pysähdytään myös Hankenilla

Seitsemän pysäkin nimi muuttuu maalis-huhtikuun vaihteessa Helsingissä. Pysäkkien nimiä vaihdetaan, jotta ne kuvastaisivat paremmin muuttuvaa lähiympäristöään

Etu-Töölössä sijaitsevien ”Kauppakorkeakoulut” nimisten bussi- ja raitiovaunupysäkkien (H0203, H0204, H1305, H1306, H1163) nimi on jatkossa "Hanken". Muutoksella on haluttu kunnioittaa pysäkkien läheisyydessä sijaitsevaa ja viime vuonna 110-vuotta täyttänyttä ruotsinkielistä kauppakorkeakoulua Hankenia. Muutokseen vaikutti myös se, että paikalla aiemmin sijainnut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu muutti Otaniemeen 2019. Näin ollen entinen nimi ei enää vastannut muuttunutta tilannetta.

Samalla kertaa eli sunnuntaina 29.3. myös Helsingin itäosassa sijaitsevassa Ultunan kaupunginosassa olevat ”Rajapysäkki” -nimiset pysäkit (H5104 ja H5111) nimetään uudestaan "Degermossa" -nimelle, joka kuvastaa paremmin ympäröivää aluetta. Pysäkkien nimiä vaihdetaankin säännöllisesti, jotta ne kuvastaisivat paremmin muuttuvaa lähiympäristöään ja palvelisivat näin paremmin matkustajia.