Palvelupisteemme muutti Asematunnelista päärautatieaseman länsisiipeen

Uusi palvelupisteemme toimii nyt Helsingin päärautatieaseman länsisiivessä. Asematunnelin piste ei ole enää käytössä.

Uusi piste sijaitsee rautatieaseman länsisiiven katutasossa samalla käytävällä tarkastusmaksutoimistomme, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa. Sen käyntiosoite on Elielinaukio 3.

”Joukkoliikenteen asiakkaat hyötyvät siitä, että meidän, VR:n ja Helsingin kaupungin matkailuinfon tilat sijaitsevat jatkossa lähellä toisiaan”, osastonjohtaja Mari Flink sanoo.

Pääset palvelupisteeseen Elielinaukion puolelta aukion eteläpäässä sijaitsevan asemalaitureille vievän käytävän kautta. Asemalaitureilta päin pisteeseen pääsee raiteen 11 puolelta.

Piste on myös muuton jälkeen auki arkisin klo 7.30-19. Lauantaisin ja sunnuntaisin piste palvelee klo 9.30-17.

Järjestämme muuttoviikolla opastusta sekä vanhalle että uudelle palvelupisteelle.

Mari Flink muistuttaa siitä, että lippuihin ja muihin joukkoliikenteeseen liittyvien asioiden hoitaminen ei enää nykyään välttämättä edellytä käyntiä palvelupisteessä, vaan voit hoitaa niitä myös verkossa, mobiilisti ja lippuautomaatilla.   

”Seikka on otettu huomioon uudessa palvelupisteessämme. Asiakasneuvojien työhön kuuluu jatkossa entistä enemmän se, että he opastavat asiakkaitamme käyttämään palvelukanavistamme sitä, joka on kuhunkin tilanteeseen nopein ja käyttökelpoisin.”  

Pasilan ja Itäkeskuksen palvelupisteet jatkavat toistaiseksi entisillä paikoillaan ja entisin aukioloajoin.