Kesäetu sähköpotkulautailijoille: saat ilmaista ajoaikaa, kun ostat AB-kertalippumme TIER-sovelluksesta

Meillä ja sähköpotkulautoja vuokraavalla TIER:illä on yhteinen tavoite: haluamme tuoda kulkumuotoja yhteen ja auttaa asiakkaitamme liikkumaan ympäri kaupunkia mahdollisimman helposti ja mukavasti. Siksi olemme aloittaneet kokeilun, jossa kertalippujamme on mahdollista ostaa TIER:in sovelluksella, ja samalla saat alennusta sähköpotkulaudan käytöstä.

Etu koskee AB-vyöhykkeen kertalippujamme. Kun ostat AB -lipun TIER:in sovelluksella, saat TIER:iltä joko yhden ilmaisen avausmaksun tai sähköpotkulaudan käyttöösi ilmaiseksi viideksi minuutiksi.

AB-lippumme saat sähköpostilla, ja se on käytettävissä heti tai myöhemmin. TIER-alennus aktivoituu automaattisesti seuraavan ajon yhteydessä.

Voit käyttää etua koko kesäkauden, sillä kokeilu jatkuu elokuun loppuun. TIER-sovelluksen saat ladattua puhelimeesi osoitteesta www.tier.app/fi. Sovellus on ladattavissa sekä iPhone että Anrdroid -puhelimiin.

Sähköpotkulauta avuksi viimeiselle kilometrille

TIER:in sähköpotkulautoja on tarjolla runsaasti eri puolilla Helsingin keskustaa kaikkien tärkeimpien joukkoliikenteen solmukohtien tuntumassa.

”On hienoa, että voimme tarjota myös potkulautailijoille sujuvan siirtymisen joukkoliikenteeseen”, johtava MaaS-asiantuntijamme Jemina Uusitalo sanoo.

”HSL:n ja TIER:in kokeilu on askel eri liikkumismuotojen saumattomaan yhdistämiseen, jotta kaupunkilaisille olisi tarjolla juuri heidän tarpeisiinsa sopiva kulkumuoto juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa”, Suomen TIER Mobilityn toimitusjohtaja Katja Ojala toteaa.   

”Liikenteessä puhutaan viimeisen kilometrin ongelmasta eli siitä, miten ihmiset tekevät matkansa lopun tai alun ennen kuin he pääsevät joukkoliikenneyhteyksien ääreen. Joukkoliikenteen ja potkulautojen yhteistyö voi tuoda ratkaisun viimeiselle kilometrille ilman tarvetta käyttää henkilöautoa, joten se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.”

Saksalainen TIER on vuokrannut sähköpotkulautoja Helsingissä maaliskuusta 2019 alkaen. Yrityksellä on toimintaa yhteensä 69 Euroopan kaupungissa ja yhdeksässä maassa, mukaan lukien kaikki Pohjoismaat.

Kuva: Suomen TIER Mobility