Palvelupisteissä muutoksia kuun vaihteessa: Pasila menee kiinni, Rautatieasema aukeaa, Itäkeskuksen aukioloajat muuttuvat

Pasilan palvelupisteemme suljetaan torstaina 6.8., eli se on viimeistä päivää auki keskiviikkona 5.8. Pasilaa lähin palvelupisteemme on jatkossa Helsingin päärautatieasemalla. Se palvelee asiakkaitamme korona-ajan sulun jälkeen maanantaista 3.8. alkaen.

Rautatieaseman palvelupisteellä on kattavat aukioloajat. Se on avoinna 3.8. alkaen maanataista perjantaihin klo 7.30-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 9.30-17.

Piste sijaitsee Helsingin päärautatieaseman länsisiiven katutasossa samalla käytävällä tarkastusmaksutoimistomme, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa. Käyntiosoite on Elielinaukio 3.

Saat kaikki Pasilan palvelut jatkossa Rautatieaseman pisteestä, eli voit hoitaa siellä Kelan ja Helsingin sosiaalitoimen maksusitoumuksiin, Helsingin kaupungin asiointilippuihin sekä muihin laskutuslupiin liittyviä asioita. Rautatieaseman ja Itäkeskuksen palvelupisteissä sekä kuntien asiointipisteissä hoituvat kaikki muut HSL-korttiasiat.

Pasilan piste ehtii ennen sulkemistaan palvella puolitoista viikkoa normaalein, koronaa edeltäviin aukioloajoin, sillä se on avoinna 27.7.-5.8. arkisin klo 8.30-16.

Itäkeskuksen palvelupiste palaa normaaleihin aukioloaikoihin torstaista 30.7. alkaen. Piste palvelee jatkossa maanantaista perjantaihin klo 10-17.15.

Voit hoitaa nykyään monia joukkoliikenneasioitasi myös muuten kuin käymällä palvelupisteessä, eli HSL-sovelluksella ja lippuautomaateilla. Voit ostaa HSL-kortille kätevästi kautta ja arvoa HSL-korttipalvelussa, josta voit myös tilata ensimmäisen henkilökohtaisen HSL-korttisi.

Rautatieaseman palvelupisteen sijainti: