HSL-sovellus tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja matkalippusi maksamiseen

Bussi on tulossa pysäkille, avaat puhelimestasi HSL-sovelluksen ja ostat lipun. Kun avaat maksutapavalikon, löydät sieltä jo monia vaihtoehtoja.

Maksukorteilla ja puhelinlaskulla maksamisen lisäksi olemme tuoneet sovellukseen yhteistyökumppaneittemme kanssa erilaisia vaihtoehtoisia maksutapoja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan, ostitpa sitten kertalippuja, vuorokausilippuja tai kerralla maksettavia kausilippuja. Tämä sen vuoksi, että haluamme HSL-sovelluksen käytön olevan asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa.

MobilePay
MobilePaylla voit maksaa sovelluksessa kertaostoksesi. Kertamaksullisia lippuja ovat kaikki kerta-, kausi- ja vuorokausiliput, jotka maksat yhdellä kertaa.

Jos olet rekisteröitynyt MobilePayn käyttäjäksi, ja sinulla on MobilePay-sovellus mobiililaitteessasi, lipun maksamiseksi riittää, että syötät maksusovellukseen salasanasi ja varmistat oston pyyhkäisemällä.
Lue lisää MobilePay:stä 

Pivo
Pivo on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat. Voit maksaa Pivolla HSL-sovelluksessa kerta- ja vuorokausilippuja sekä kerralla maksettavia kausilippuja. 
Lue lisää Pivosta 

Edenred, Eazybreak ja Smartum
Jos käytät Edenred-, Eazybreak- tai Smartum-työmatkaetua, voit maksaa niillä HSL-sovelluksessa henkilökohtaisia lippujasi.    

Voit maksaa sovelluksessa työmatkaeduilla aikuisten kerta-, vuorokausi- ja kausilippuja kaikille vyöhykkeille. Kausilipun jatkuvaa tilausta tai jatkuvaa säästötilausta et voi vielä toistaiseksi niillä maksaa. 
Lue lisää Edenredistä

Lue lisää Eazybreikistä ja Smartumista

Kehitämme HSL-sovellusta koko ajan, joten tuomme sinne jatkossakin sekä uusia lipputyyppejä että maksutapoja. Seuraavaksi sovellukseen on tulossa työmatkaetu Epassi, joka on tarkoitus saada maksutapoihin mukaan vielä tämän syksyn aikana.