HSL-sovelluksen voi nyt ladata Huawein omasta sovelluskaupasta

Voit nyt ladata HSL-sovelluksen Huawein omasta AppGallery-sovelluskaupasta. Tavoitteemme on tuoda jatkossa HSL-sovelluksen päivitykset sekä AppGalleryyn, Googlen Play -kauppaan että Applen App Storeen samassa aikataulussa. Asiakkaamme voivat ladata HSL-sovelluksen uusimmat päivitykset samanaikaisesti riippumatta siitä, mikä heidän puhelimensa on.

Niihin Huawein puhelimiin, joissa on Google Play -kauppa, on voinut ladata HSL-sovelluksen jo kesäkuusta lähtien myös Huawein AppGallerysta, joten näissä puhelimissa on siis kaksi sovelluskauppaa, joista valita. Uutta on se, että myös niihin Huawein puhelimiin, joissa on vain AppGallery-kauppa. eli käytännössä kaikki uudet Huawei-puhelimet, pystyy nyt myös lataamaan HSL-sovelluksen.

“Panostamme HSL:ssä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja erinomaiseen asiakaskokemukseen. Haluamme tuoda palveluitamme tarjolle juuri sinne, missä asiakkaammekin ovat”, HSL-sovelluksen konseptin omistaja Timo Kiiveri sanoo.

”Huawein merkittävä markkinaosuus Suomessa luo hyvät mahdollisuudet sille, että niin HSL-sovelluksen latausmäärät kuin lippujen myyntikin kasvavat. Mitä laajemmin sovellus on saatavilla, sitä suurempaa asiakasryhmää pystymme palvelemaan ja helpottamaan sillä lailla asiakkaittemme arkea.”

Helsingin seudulla asuu yli 1,3 miljoonaa ihmistä ja HSL-sovellusta käyttää aktiivisesti noin 700 000 henkeä kuukaudessa. Sovellus on ladattu puhelimiin jo yli kaksi miljoonaa kertaa. ”Oli Huaweille tärkeää, että suurten asiakasmäärien liikennepalveluista vastaava HSL tuli suositulla sovelluksellaan kauppaamme mukaan”, Huawei Mobile Services -tiimin kehityspäällikkö Joonas Torkkeli sanoo.

Huhtikuussa 2018 lanseerattu AppGallery on kasvanut vauhdilla. Se on saatavilla 170 maassa ja sillä on jo yli 650 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää globaalisti ja 76 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää Euroopassa. Suomessa on käytössä yli 800 000 Huawei-laitetta, joissa on AppGallery-sovelluskauppa.

Lue lisää HSL-sovelluksesta