Lippujamme saa nyt liki 200:sta HOK-Elannon ja Varuboden Oslan myymälästä

Matkalippujemme ostaminen kauppareissun yhteydessä on ollut yksi pitkään toivotuista lisäpalveluista. Elokuussa HSL-alueella sekä HOK-Elanto että Varuboden-Osla ovat viimeistelleet kassajärjestelmän muutoksen niin, että lippujemme myynti ja lataaminen on mahdollista osuuskaupoissa.

HOK-Elannon toimialueella lipputuotteitamme saa nyt noin kahdestasadasta marketkaupan toimipaikasta (Alepat, S-marketit, Prismat ja Food Market Herkut). Toimipisteverkosto on kasvanut  lähes nelinkertaiseksi.

Varuboden-Oslan alueella palvelu on tällä hetkellä saatavissa rajatusti viidestä toimipaikasta Kirkkonummella, Kauniaisissa, Sipoossa ja Siuntiossa. Uusimpana toimipaikkana mukaan palveluun liittyy syyskuussa avattavassa S-market Masala. 

"Olemme iloisia, että voimme helpottaa asiakkaan arkea tarjoamalla tämä tärkeäksi koettu lisäpalvelu nyt yhden ja saman kauppareissun yhteydessä. Julkinen liikenne on tärkeä ja vastuullinen osa pääkaupunkiseudun sykkivää sydäntä", toteavat HOK-Elannon HSL-liiketoimintavastaava, ryhmäpäällikkö Marko Lumppio ja Varuboden-Oslan toimialajohtaja Bengt Vinberg.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaille helppokäyttöisiä ja arkea helpottavia tapoja hankkia matkustusoikeutta joukkoliikenteeseen. Matkakortin latausta varten asiakkaat saavat nyt kymmeniä uusia toimipaikkoja, kun myyntiverkosto laajenee merkittävästi pääkaupunkiseudulla.