Vastaa Laajasalon liikkumiskyselyyn!

Olemme aloittaneet Laajasalon uusien bussireittien suunnittelun, ja teemme sen yhdessä asiakkaittemme kanssa. Suunnittelutyön aluksi lisäämme ymmärrystämme siitä, millaisia liikkumistarpeita Laajasalon asukkailla ja muilla siellä kulkevilla on, joten avaamme liikkumiskyselyn.

Jotta kyselystä olisi mahdollisimman paljon hyötyä, toivomme siihen runsaasti vastauksia. Mikä Laajasalon bussiliikenteessä on jengoillaan ja mikä hiertää, nyt sinulla on mainio tilaisuus kertoa mielipiteesi. Samalla olet mukana rakentamassa liikennettä, joka vastaa entistä paremmin sinun ja muiden Laajasalossa liikkuvien tarpeita.

Vastaa liikkumiskyselyyn 20.10. mennessä täältä.

Suunnittelutyön on tarkoitus valmistua vuoden loppuun mennessä.

Laajasalo on suurten muutosten edessä, sillä alueen asukasmäärä kasvaa ja Kruunusiltojen raitiovaunuliikenne alkaa noin vuonna 2026. Tarkoituksemme on laatia nykyisen bussilinjaston kehittämissuunnitelma raitiovaunuliikenteen aloitukseen asti, sekä myös tilanteeseen, jossa raitiovaunut jo kulkevat.

Suunnitelma kattaa vuodet 2022 – 2030. Nyt luodaan Laajasalon bussiliikenteen runkoa seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, joten sitä suuremmalla syyllä suunnittelutyössä kannattaa olla mukana alusta lähtien.

Lue lisää suunnitelmasta
Laajasalon liityntälinjastosuunnitelman blogi