Lähetämme osalle asiakkaistamme sähköpostia, jossa kehotamme luomaan HSL-tunnuksen

Lähetämme loppuvuoden aikana sähköpostia niille asiakkaillemme, joiden yhteystietojen ajantasaisuuden haluamme varmistaa, sekä niille asiakkaille, jotka eivät ole käyttäneet palveluitamme pitkään aikaan. Lähetämme heille sähköpostilla kehotuksen luoda HSL-tunnus.

Jos saat meiltä aiheesta sähköpostia ja toivot meiltä jatkossakin viestintää siihen sähköpostiosoitteeseen, johon viestimme saapuu, luo HSL-tunnus saamasi sähköpostiviestin linkistä. Jos olet jo luonut HSL-tunnuksen toisella sähköpostiosoitteella tai jos et jostain syystä enää halua meiltä viestintää, voit jättää HSL-tunnuksen luomista koskevat sähköpostiviestimme huomiotta. 

Kehitämme jatkuvasti verkko- ja mobiilipalveluitamme sekä viestintäämme vastaamaan paremmin asiakkaittemme yksilöllisiin tarpeisiin. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme HSL-tunnuksen luomista. Kun kirjaudut HSL-tunnuksella, voit esimerkiksi ladata HSL-korttia verkossa, ostaa kaupunkipyörän käyttöoikeutta, osallistua palveluidemme kehittämiseen sekä tilata meiltä tiedotteita ja ilmoituksia omien valintojesi mukaisesti. Voit luoda HSL-tunnuksen myös ilman sähköpostin linkkiä osoitteessa hsl.fi/tunnus. Jos tahdot muuttaa HSL-tunnukseen liitettyä sähköpostiosoitetta, tee se kirjautumalla HSL.fi-verkkosivuille ja muuta osoitettasi Omat tiedot -osiossa.

Vaikka suuri osa asiakkaistamme käyttää palveluitamme ns. vauvasta vaariin, toiset tarvitsevat palveluitamme vain lyhyen aikaa, esimerkiksi matkailijat. Tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti emme säilytä niitten asiakkaittemme yhteystietoja, jotka eivät ole käyttäneet palveluitamme pitkään aikaan. Lisätietoa asiakastietojen käsittelystä: hsl.fi/tietosuoja