Tilapäinen HSL-kortin päivityspiste opiskelijoille Itä-Pasilassa 12.–15.1.

Avaamme 12.1. Itä-Pasilaan tilapäisen palvelupisteen, jossa opiskelijat voivat päivittää alennusoikeuden HSL-kortilleen. Lisäksi vaihto-opiskelijat voivat ostaa pisteestä HSL-kortin.

Palvelupiste on avoinna ti–to 12.–15.1. klo 12–17 osoitteessa Opastinsilta 6A. Maksamiseen kelpaavat vain pankki- ja luottokortit.

Voit päivittää HSL-korttisi alennusoikeuden myös kuntien omissa palvelupisteissä.

  • Katso yhteystiedot 
  • Valitse Henkilökohtaisen HSL-kortin hankinta ja muutokset, kadonnut HSL-kortti.

Voit ostaa HSL:n kausilippuja 45 prosentin alennuksella, jos asut HSL-alueella vakituisesti ja olet päätoiminen opiskelija. Myös osa vaihto-opiskelijoista saa opiskelija-alennusta.

Oikeus opiskelija-alennukseen pitää uusia vuosittain. HSL-sovellukseen voit aktivoida alennuksen itse sovelluksessa. HSL-kortille se päivitetään palvelupisteessä.

Tarkista ennen palvelupisteessä asioimista, että sinulla on kaikki HSL-kortin päivittämiseen tarvittavat asiat kunnossa. Muun muassa nämä asiat kannattaa tarkistaa:

  • Koulun läsnäolotodistuksella ei saa alennusta, vaan tarvitset täytetyn alennuslippuhakemuksen oppilaitoksen leimalla ja allekirjoituksella varustettuna TAI voimassa olevan opiskelijakortin.
  • Lisätietoja opiskelijalipuista ja opiskelija-alennuksen ehdoista saat verkkosivuiltamme