Reittioppaamme kertoo myös saaristolauttojen tietoja

Löydät Reittioppaastamme tietoja Helsingin ja Espoon saaristoon kulkevien lauttojen lähtölaitureista ja aikatauluista.

Kesämatkaaja, jos haluat esimerkiksi pistäytyä juomassa kahvit Pihlajasaaressa tai tehdä telttaretken eteläisen Espoon edustalle Stora Herrö -saarelle, yhteyslauttojen lähtölaiturit ja lauttojen aikatauluja löytyy Reittioppaastamme.

Reittioppaasta saat tietoja lähtölaitureista ja aikatauluista yhteensä 26 pääkaupunkiseudun saareen, jotka ovat säännöllisen vesiliikenteen piirissä.
Suomenlinnan lisäksi mukana ovat Kaunissaari, Pihlajasaari, Uunisaari, Suomenlinna, Lonna, Vartiosaari, Laajasalo, Kivisaari, Vasikkasaari, Isosaari, Vallisaari, Mustasaari, Sirpalesaari, Klippan, Liuskasaari, Harakka, Valkosaari, Särkkä, Korkeasaari, Satamasaari, Leikosaari, Pentala, Stora Herrö, Rövaren, Gåsgrundet ja Iso Vasikkasaari.

Huom! Suomenlinnan lautalla käyvät meidän lippumme, koska linnoitussaarten lauttaliikenne kuuluu tilaamamme liikenteen piirin. Muiden alusten liput ostetaan saaristoreittien liikennöitsijöiltä. Osaan aluksista voit hankkia lipun digitaalisesti.

Lipputiedot kannattaa tarkistaa saaristoliikennöitsijöiden verkkosivuilta, joilta löytyy myös lisää aikatauluja siltä varalta, että niitä kaikkia ei olisi Reittioppaaseen kirjattu.

Lue lisää ulkoilusta saaristossa Helsingin kaupungin sivuilta