Kerro mielipiteesi ehdotuksestamme Laajasalon uusiksi bussilinjoiksi

Olemme julkaisseet ensimmäisen ehdotuksemme Laajasalon uusiksi bussilinjoiksi vuodesta 2027 eteenpäin. Kommentoi ehdotusta kyselyssä sunnuntaihin 8.5. asti.

Ehdotuksemme Laajasalon uusista bussilinjoista on kommentoitavana sunnuntaihin 8.5. asti. Voit jättää palautetta vastaamalla verkossa kyselyyn.

Lue blogikirjoituksemme, jossa luonnostelemme uusia linjoja. Tekstin perässä on linkki kyselyyn. Linkki blogiin 

Suoraan kyselyyn pääset täältä

Voit myös kertoa mielipiteesi palautelomakkeella, joka on asiakaspalvelumme sivuilla.

Voit myös soittaa asiakaspalvelumme numeroon 09 4766 4000.

Toivomme, että Laajasalon asukkaat ja muut alueella liikkuvat kommentoivat ehdotusta aktiivisesti, sillä työstämme ehdotusta kommenttien pohjalta eteenpäin. Paras joukkoliikenne syntyy yhdessä tehden ja tilaisuutesi vaikuttaa on juuri nyt.

Hallituksemme on tarkoitus tehdä päätöksiä uusista bussilinjoista kesän 2022 alussa.

Olemme pohjustaneet ehdotusta kysymällä syksyllä 2020 Laajasalossa kulkevien liikkumistottumuksista. Lisäksi kartoitimme työpajoissa alueen asukkaiden toiveita ja odotuksia tuleviin joukkoliikenneyhteyksiin liittyen.

Haluamme varmistaa sujuvat yhteydet Laajasalon sisällä sekä Laajasalosta Herttoniemeen myös sen jälkeen, kun Kruunusiltojen ratikkaliikenne on alkanut. Ratikkaliikenne käynnistyy näillä näkymin vuonna 2027. 

Suunnitelmassa ovat mukana bussilinjat 84, 85, 85B, 86, 88, 88B ja 89. Alueen yöbussilinjoihin 85N, 86N ja 87N sekä lähibussilinjaan 802 emme tässä vaiheessa ehdota muutoksia.