Lisää uusi Reittiopas-elementti sivuillesi

Kehitimme HSL:n Reittioppaasta erillisen upotettavan elementin, joka on helposti lisättävissä eri nettisivustoille. Palvelu on vapaasti kaikkien toimijoiden, kuten yritysten ja yhdistysten käytettävissä. Reittiopas-elementin avulla autat asiakkaita löytämään sinut paremmin.

valmis.jpg

Kehitimme HSL:n Reittioppaasta erillisen upotettavan elementin, joka on helposti lisättävissä eri nettisivustoille. Palvelu on vapaasti kaikkien toimijoiden, kuten yritysten ja yhdistysten käytettävissä. Halusimme tarjota myös muille toimijoille keinoin helpottaa liikennepalveluiden löydettävyyttä. Yhdessä muiden seutujen Reittioppaiden sekä valtakunnallisen opas.matka.fi kanssa palvelu on saatavilla kaikille Suomessa.

Voit muokata Reittiopas-elementin hakua monella tavalla: kielivalinta, liikennemuoto, lähtöpaikka tai määränpää. Reittihaku käyttää ajan oletuksena nykyhetkeä. Hae reitti -painikkeesta siirrytään Reittioppaaseen, jossa voit muokata hakuehtoja vielä tarkemmin.

Yrittäjänä voit esimerkiksi helpottaa asiakkaitasi löytämään palvelusi ja sivuille lisätyn Reittiopas-linkin sijasta tarjota haku suoraan kohteeseesi. Myös eri liikennemuotojen rajaaminen on mahdollista, esimerkiksi valintaa voi rajata pyöräreitteihin tai kävelyreitteihin kaikkien Reittioppaan liikennemuotojen sijasta.

Käyttöohjeita

  1. Valitse kieli
  2. Valitse upotuksen leveys (määrittää leveyden sivustolla)
  3. Liikkumistapa-valinnalla voit rajata hakutuloksia
  4. Valitse lähtöpaikka ja määränpää (mistä- ja minne-hakukentät
    voidaan määritellä myös esitäytetyksi)
  5. Esikatselusta voit tarkistaa elementin ulkoasun