Uudistamme asiakasviestintäämme – voit nyt muokata viestiasetuksiasi ja vaikuttaa siihen, mitä viestejä meiltä saat

Uudistamme asiakasviestintäämme ja lisäämme mahdollisuuksiasi valita, mitä viestejä meiltä saat. Voit nyt helpommin pysyä ajan tasalla kiinnostustasi vastaavista aiheista, ja saada entistä paremmin tietoa omaan liikkumiseesi vaikuttavista muutoksista. Viestintäasetusten muokkaamista varten tarvitset HSL-tunnuksen. Lisäksi sinun on hyvä varmistaa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Olemme myös uudistaneet liikenneaiheisten viestien ulkoasun, ja niiden sisältöä on kehitetty. Jos olet tilannut tiedon suosikkilinjojesi perutuista lähdöistä sähköpostiisi, saat jatkossa laajoissa häiriötilanteissa yksittäisten perumisviestien sijaan koosteviestejä, jotka sisältävät useamman perutun lähdön. Lisäksi viestien lähetys on ajoitettu aiempaa paremmin häiriöiden ajankohtaan.

Jos sinulla on HSL-tunnus, voit muokata viestiasetuksiasi hsl.fi:ssä ja vaikuttaa siihen, mitä viestejä meiltä saat. Muokkaa viestiasetuksiasi tästä.

Muokkaamalla omia valintojasi saat meiltä tärkeää tietoa juuri niistä linjoista ja pysäkeistä, joita itse käytät. Omien suosikkilinjojen lisääminen on helpoin tapa pysyä perillä liikkumiseen vaikuttavista muutoksista ja saada tieto suoraan omaan sähköpostiisi. Muokkaa omia valintojasi.

Asiakkaat, joiden yhteystiedot ovat vahvistamatta, tai HSL-tunnusta ei ole, saavat meiltä vain yleisiä, laajoja muutoksia ja häiriöitä koskevia tiedotteita.

Hyötyjä HSL-tunnuksella

Kirjaudu HSL-tunnuksella palveluihimme, ja saat näkyviin monipuoliset, henkilökohtaiset sisällöt:

• Voit ostaa lippuja HSL-sovelluksella tai hsl.fi:stä.

• Pidät kausiliput ja kuitit tallessa, vaikka puhelimesi vaihtuisi.

• Voit tallettaa suosikkipaikkoja ja pysäkkejä, ja löydät nopeammin perille.

• Voit merkitä suosikkialueita, ja saat tietoa vaikutusmahdollisuuksistasi niiden suunnitteluun.

• Voit ostaa käyttöoikeutta kaupunkipyöriin.

Lisätietoa asiakastietojen käsittelystä: hsl.fi/tietosuoja

Lisätietoa asiakastietojen käsittelystä asiakasviestinnässä: hsl.fi/tietosuoja#asiakasviestinta