Helsingissä juhlistetaan arkeen paluuta taide-esityksillä julkisen liikenteen pysäkkien ympäristössä torstaina 11.8.

Helsingin keskustan raitiovaunu- ja metropysäkkien ympäristöt ja Helsingin päärautatieasema muuntautuvat esityslavoiksi, keikkapaikoiksi ja katuteattereiksi kulkijoiden iloksi ensimmäisenä koulupäivänä torstaina 11. elokuuta. Ympäristöä kannattaa siis tarkkailla klo 7.30-9 ja 16-17.30 välisinä aikoina.

Ohjelmaa on seuraavien ratikkapysäkkien läheisyydessä: Lasipalatsi, Vanha Ylioppilastalo, Mikonkatu, Aleksanterinkatu, Senaatintori, Johanneksenkirkko, Kampintori, Fredrikinkatu, Erottaja ja Rautatieasema.

Tämän lisäksi esityksiä nähdään Helsingin päärautatieaseman laiturialueella ja Citycenterissä metron sisäänkäynnin ylätasolla sekä Helsingin yliopiston metroaseman Opintoputkessa ja Kampin kauppakeskuksen keskusympyrässä.

Esityksiin mahtuu muun muassa katuteatteriperformanssia, freestyle-räppiä, viuluduo, tanssittavia sävelmiä, salsatanssia sekä runonlausuntaa. Lue tarkemmat tiedot esiintyjistä ja tapahtumasta Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Tapahtuman tuottaa Helsingin kaupunki ja HSL toimii tapahtuman yhteistyökumppanina. Mukana tapahtumaa mahdollistamassa ovat Citycenter, Kamppi Helsinki, Kaupunkiliikenne Oy ja VR.

Tapahtumalla on säävaraus.

Kuva: Helsingin kaupunki

Fauna+Humana2_600x400.jpg