Matkusta joukkoliikenteellä nauttimaan Espoon kulttuuritarjonnasta, saat joulukuussa pääsylipun ja HSL:n matkalipun samassa paketissa

Kun ostat joulukuussa pääsylipun tiettyihin Espoon kulttuuritapahtumiin, saat kaupan päälle kaksi HSL:n kertalippua. 50-vuotias Espoon kaupunki tarjoaa edun sen kunniaksi, että metro jatkuu Matinkylästä Kivenlahteen.

Tässä sinulle vinkki jouluvalmisteluiden ja loppuvuoden työkiireiden keskelle: nouse joukkoliikenteen kyytiin ja matkusta virkistäytymään Espoon runsaan kulttuuritarjonnan äärelle.

Kun ostat joulukuussa pääsylipun tiettyihin Espoon kulttuuritapahtumiin, saat maksutta myös kaksi HSL:n ABC-vyöhykkeen kertalippua.

Espoon kaupunki tarjoaa edun sen kunniaksi, että metro jatkuu Matinkylästä Kivenlahteen lauantaina 3.12. Joten astu metroon, se vie sinut kätevästi kulttuurimatkalle.

HSL:n lippuetu sisältyy seuraaviin tapahtumiin:

1. Espoon kaupunginteatteri: En päässyt Juliaksi 13.12. ja 14.12.
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

2. Tapiola Sinfonietta: TUPLATUPLA (kausikonsertti) 16.12.
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

3. Espoon kulttuurikeskus:
• 3.12. Club For Five – Jouluna 2022
• 11.12. Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri
• 15.12. Neljä Ruusua 40 vuotta
• 17.12. Diandra – Kerran joulukuun aikaan

4. Näyttelykeskus WeeGee: pääsylippu näyttelyihin, kun lipun ostaa etukäteen

Saat matkalippuedun seuraavasti:

• Osta tapahtumalippusi Lippupisteen verkkokaupasta. Ostoksen tehtyäsi saat koodin, joilla voit lunastaa HSL-sovelluksessa kaksi ABC-vyöhykkeen kertalippua.
• Etu sisältyy vain pääsylippuihin, jotka on ostettu joulukuussa eli 1.12. klo 0:00 jälkeen.
• Voit käyttää etukoodit vain HSL-sovelluksessa. Joten jos sinulle ei vielä ole HSL-sovellusta, lataa se älypuhelimeesi. Ohjeet HSL-sovelluksen lataamiseen ja käyttöön löydät täältä.

Lue lisää metroliikenteestä 3.12. alkaen