Tälläkin kaudella HJK:n ottelulipun ostajalle matkalippu veloituksetta

Mahdollistamme yhdessä HJK:n kanssa HSL:n AB-lipun kaikille Veikkausliigan kotipeleihin ennakkolipun tai kausikortin ostaneille. Jatkamme kumppanuuttamme HJK:n kanssa tälläkin kaudella 2024.

HJK:n ottelulippu tai kausikortti tulee ostaa viimeistään ottelua edeltävänä päivänä. Ohjeet AB-lipun lunastamiseen lähetetään tekstiviestitse pelipäivän aamuna. Voit hyödyntää AB-lipun kätevästi saapuessasi HJK:n kotistadionille Bolt Arenalle.

 – Olemme todella iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä HJK:n kanssa. Jalkapallo liikuttaa stadilaisia ja meille on tärkeää olla mahdollistamassa onnistuneita pelipäiviä. HJK:n kaltaisten kumppaneiden avulla voimme yhdessä luoda unohtumattomia hetkiä ja vahvistaa kestävää liikkumista pääkaupunkiseudulla, iloitsee Yritysmyynti & Kumppanuudet -yksikön päällikkö Tapio Salomaa.

Haluamme yhdessä HJK:n kanssa kannustaa yleisöä saapumaan otteluihin julkista liikennettä hyödyntäen. Joukkoliikenteellä otteluun saapuminen on sekä käytännöllinen että vastuullinen ratkaisu.

– Viime vuonna saimme runsaasti positiivista palautetta HSL:n matkalippuedusta, ja siksi onkin upeaa, että voimme tarjota saman edun myös tänä vuonna. Kumppanuus HSL:n kanssa on todella luontaista, kun molemmat olemme isoja helsinkiläisiä toimijoita, ja julkinen liikenne on paras ja nopein tapa saapua Bolt Arenalle lähes mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa, sanoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Matkalippuetu koskee HJK:n kotipelejä Veikkausliigassa. Tarvitset HSL-sovelluksen hyödyntääksesi edun.

imagepzl75.png