Työmatkaseteleiden toimitusehdot

Tilaus on sitova, suosittelemme tarkistamaan sähköpostiisi saapuvan tilausvahvistuksen.  

Työmatkaseteleitä voi tilata vain työnantaja. Työnantaja myös vastaa työmatkaseteleiden käytön ohjeistamisesta ja valvonnasta. 
Verohallinnon ohjeet työsuhdematkalipuista löydät tästä linkistä.  

Työmatkaseteli on arvoltaan 10 euroa. Työmatkaseteleiden vähimmäistilausmäärä on 10 kpl ja tilattavan määrän on oltava 10:llä jaollinen. Työmatkasetelit ovat voimassa 31.03.2023 asti. 

Toimitamme enintään 1 000 euron tilaukset ilman ennakkomaksua. Yli 1 000 euron arvoiset tilaukset tulee maksaa ennen toimitusta. Laskutuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkistus.  

Työmatkaseteleiden toimitusaika on 1–5 työpäivää tilauksesta / laskun maksamisesta.  
Työmatkasetelit toimitetaan joko postivakuutettuna lähetyksenä tai yli 15 000 euron arvoiset tilaukset lähettipalvelulla. Toimituskulut 10 euroa (sis. alv 24 %) lisätään laskulle.   

Työnantaja voi palauttaa työmatkasetelit niiden voimassaoloaikana. Palautettavissa seteleissä ei saa olla merkintöjä ja niiden tulee olla ehjiä. Setelit palautetaan saatteen kera, josta käy ilmi yrityksen nimi, Y-tunnus ja pankkitilitiedot hyvityksen maksamista varten. Palautettavista seteleistä peritään provisio, joka on 1,5 % seteleiden nimellisarvosta. Setelit voi palauttaa postitse tai ne voi tuoda HSL palvelupisteelle Rautatieasemalle. Kirjepostilla postitus tapahtuu lähettäjänvastuulla 

Postiosoite: 

HSL Yritysmyynti, 
Päärautatieasema 2. krs,  
PL 104, 00077 HSL 

Käyntiosoite: https://www.hsl.fi/asiakaspalvelu  

Työmatkaseteleiden ostaminen HSL:n Rautatieaseman palvelupisteestä:  
Kun olet tilannut meiltä työmatkaseteleitä, voit jatkossa ostaa työmatkaseteleitä suoraan HSL:n Rautatieaseman palvelupisteestä ja maksaa tilauksen käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.  

Tiedustelut työmatkasetelien tilauksista:   

Puhelimitse: 09 4766 4303   

Sähköpostitse: yritysmyynti@hsl.fi