Kutsu kyyti ja matkusta helposti Espoossa

Espoossa kokeillaan tänä syksynä ja talvena kutsukyytipalvelua.

Palvelu käynnistyy syyskuussa 2019 ja jatkuu maaliskuun 2020 puoliväliin asti. Kutsukyyti kuljettaa sinut palvelualueen sisällä määränpäähäsi tilauksesi mukaisesti ja yhdistää älykkäästi samaan suuntaan menevät asiakkaat yhteiseen kyytiin.

Avaa palvelualuekartta

 

Lataa sovellus

Lataa kännykkääsi ViaVanin sovellus ja rekisteröidy kutsukyytiasiakkaaksi. Kutsukyytipalvelu toimii itäisessä Espoossa arkisin klo 7-21 ja 8.11. alkaen myös lauantaisin klo 9-23. Kyydin hinta veloitetaan sovellukseen syöttämältäsi maksukortilta tai PayPal-tililtäsi. 

Aloitustarjous 2 € / kyyti 15.12.2019 asti. Palveluntarjoaja ViaVan määrittää kyydin kiinteän hinnan 16.12.2019 alkaen. Kyydin hinta näkyy sovelluksessa ennen matkan vahvistamista.

Uutta: ViaPassi-viikkopaketti mahdollistaa neljä päivittäistä matkaa viikon ajan kiinteällä 10 euron kokonaishinnalla. 

  

Tilaa kyyti

Tilaa kyyti sovelluksessa haluamallesi matkalle. Saat vahvistuksen kyydin lähtöpaikasta, ajankohdasta, johon mennessä sinun on oltava noutopysäkillä sekä arvioidusta saapumisajasta perille.

  

  

Astu kyytiin

Tilauksen yhteydessä saat myös ajoneuvon tiedot oikean menopelin tunnistamiseksi. Sovelluksen algoritmi yhdistelee samaan suuntaan kulkevat tilaukset siten, että pääset liikkeelle ja perille mahdollisimman ketterästi ilman turhia odotusaikoja. Sovellus opastaa sinut paikkaan, josta auto noutaa sinut.

Nauti helposta liikkumisesta

Kutsukyyti yhdistää joukkoliikenteen tehokkuuden oman auton ja taksin tuomaan joustavuuteen. Kokeile jotain uutta: jätä oma auto kotiin, hyppää kutsukyytiin ja huristele työpaikallesi tai metro- tai juna-asemalle ja jatka matkaasi sujuvasti määränpäähän. Ei pysäköintipaikan etsintää, ei parkkimaksuja – helppoa ja nopeaa! Nappaa kutsukyyti harrastuksiin ja kauppareissuille; pysäkki on aina lähellä.

ViaVan ja HSL tarjoavat kutsukyytiliikennettä kahdeksan 8-paikkaisen pikkubussin voimin. Kutsukyyti palvelee myös pyörätuolilla liikkuvia.

Kutsukyydin asiakaspalvelu

ViaVan vastaa kutsukyydin asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu palvelee sovelluksen kautta. Tavoitat asiakaspalvelun myös sähköpostitse support-espoo@viavan.com

Asiakaspalvelu palvelee suomeksi ja englanniksi ma-pe klo 7-21.

Lue myös usein kysytyt kysymykset
(ei toimi IE-selaimella)

Lataa ViaVanin sovellus

   

HSL toteuttaa kutsukyytipilotin yhdessä ViaVan Technologies B.V.:n kanssa. Pilotti on osa HSL:n IdeaLab-hanketta, jossa kokeillaan uudenlaisia liikkumispalveluita HSL-alueen liikenteessä.