Busseilta 93 ja 93K pysäkki pois käytöstä Mellunmäessä

Bussit 93 ja 93 eivät pysähdy maanantaista 2.9. alkaen pysäkeillä 4354 ja 4355 "Mellunmäentie". Lähin pysäkki on noin 100 metrin päässä.

Kartta, pysäkki pois käytöstä, linjat 93 ja 93K

Kommentit

Käsittämätön temppu, eikä maksaville asiakkaille edes perusteltu miksi
näin tehtiin. Jälleen hyvä syy käyttää omaa autoa, onneksi Itiksen remontti valmistuu kohtapuoliin ja sinne saadaan lisäparkkeja, jotka on remontin ajan olleet poissa käytöstä. Kiitoksia vaan !

Todella kummallinen päätös, että bussi ei pysähdy sillä pysäkillä, jolta suurin osa ihmisistä nousisi bussiin Itäkeskukseen mennäkseen. Mitenkähän se perustellaan? Jos ajatus on palvella Fallbackan asukkaita, niin pitäkää sitten molemmat pysäkit. Pysähtyminen siinä ei minuuttia kauempaa kestä. Jotkut kuljettajat näyttävät armahtavan väärällä pysäkillä huitovia matkustajia ja ottavat kyytiin. Ottakaa nyt järki käteen älkääkä huonontako palvelua.

Olen täysin samaa mieltä edellisten kanssa siitä, että ko. pysäkin 4354 poisto Itäkeskuksen suuntaan matkustettaessa, on ollut valitettavan epäonnistunut ratkaisu.
Perustelut tulivat edellisissä kommenteissa hyvin esiin.
Toivottavasti voisitte muuttaa vielä päätöstä ja poistaa käytöstä edellisen pysäkin ja palauttaa pysäkin 4354 linjojen 93 ja 93K käyttöön.

Pysäkin siirto ei ole onnistunut. Poistettavien pysäkkien paikkaa olisi pitänyt vaihtaa keskenään. 93 menee Itäkeskukseen eikä sinne menevät voi nyt päivystää kahdella pysäkillä sinne päästäkseen.

Käytännöllisempää olisi, että poikittaiseen suuntaan menevät kävelevät sen 100 m poikittaisten linjojen esim 78 pysäkeille. Harvoin poikittaislinjat tulee niin etteikö 100m ehtisi hyvin kävellä.

Palvelu on nyt huonontunut.

Tämä on huono ratkaisu sikäli, että nyt Itäkeskukseen menevät bussit 97 ja 97V sekä 93 ja 93K eivät pysähdy samalla pysäkillä, mikä hidastaa matkustamista, koska matkustajien pitää Itäkeskukseen päin mennessään valita jompikumpi näistä pysäkeistä. Jos linjoilta 93 ja 93K pitää poistaa käytöstä pysäkki, olisi paljon parempi poistaa käytöstä tätä edellinen pysäkki. Tämä olisi selkeämpää sikäli, että silloin tällä edellisellä pysäkillä pysähtyisi vain Malmin suuntaan kulkeva 78, ja kaikki Itäkeskuksen suuntaan kulkevat bussit pysähtyisivät samalla pysäkiltä. Tällöin linjojen 93 ja 93K matkanteko nopeutuuisi ilman, että itäkeskukseen matkustavien matka hankaloituu.

Komppaan täysin edellä olevaa. Lisäksi tämä järjestely saattaa aiheuttaa koululaisten ja muidenkin säntäilyä bussipysäkkien välillä Mellunmäentien yli nopeamman bussikyydin toivossa. Alueella on jo muutenkin ongelmana ihmisten poukkoilu Itäväylän yli koska suojakäytävä ei ole riittävän lähellä. On lähes ihme että kukaan ei ole vielä auton alle jäänyt pysäkkiratkaisujen/keskikaistan aidattomuuden vuoksi.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.