Bussin 78 päätepysäkki palaa Malmin sairaalalle

Linjan 78 päätepysäkki siirtyy 1.1.2014 Ala-Malmin torilta takaisin Malmin sairaalalle. Bussi pysähtyy jälleen Kirkonkyläntiellä olevilla Malmin asema-, Malmin tori- ja Malmin sairaala -nimisillä pysäkeillä.

Bussin ajosuunta sairaala-alueella muuttuu aikaisemmasta: Kirkonkyläntieltä bussi ajaa Talvelantietä päätepysäkille ja siltä Malmin sairaalakadun kautta Kirkonkyläntielle.

Muutoksen yhteydessä linjalta 78 poistuu Ala-Malmin torin väliaikainen päätepysäkki samoin kuin Vilppulantiellä oleva Paavolantie-pysäkki.

Muutokset tulevat voiman keskiviikkona 1.1.2014 aamuliikenteen alussa.

Bussin 78 reitti Malmilla 1.1.2014 alkaen

Kommentit

Linjan 78 päätepysäkki siirtyy 1.1.2014 Ala-Malmin torilta takaisin Malmin sairaalalle. Bussi pysähtyy jälleen Kirkonkyläntiellä olevilla Malmin asema-, Malmin tori- ja Malmin sairaala -nimisillä pysäkeillä.
1.1.2014!
Siis onko vitsi vai joku päivämäärä kömmähdys.toivottavasti siirtyy Malmin sairaalaan pysäkki!

Nyt harmittaa, kun 78 taas menee vaan sillan yläpuolelta, eikä Ala-Malmintorilta. Falkullan, Pukinmäen ja Ruotutorpan alueen suunnasta 78:iin tähtäävät saavat taas kävellä satoja metrejä, jotkut lähes kilometrin päästäkseen bussiin ilman, että matka-aika menee todella pitkäksi. Nyt 8km:n koulumatkaan menee aikaa liki tunti kävelyineen! Aika kohtuutonta!

Milloinkohan saataisiin joku sellainen terminaali, johon bussit tulisivat joka suunnasta, myös Malminkaarelta siten, että pääsee 78:iin ja muihin aseman kautta kulkeviin välineisiin ilman useita vaihtoja ja satojen metrien kävelymatkoja pysäkiltä toiselle pimeässä huonosti aurattuja liukkaita portaita.
Sinä aikana, kun 78 kulki Ala-Malmin torin kautta, kulkeminen oli huomattavasti helpompaa kuin nyt. 78:a käyttää kymmenet Kontulassa koulua käyvät nuoret päivittäin, ja joutuvat kävelemään pitkiä matkoja ja odottelemaan pitkiä aikoja. Samoin on muitakin ihmisiä jotka tulevat Malminkaarelta ja joutuvat kävelemään ihmeellisiä reittejä päästäkseen Malmin aseman tai Ala-Malmin pysäkille.

78:n pysäkki Kontulan/Vuosaaren suuntaan on muttunut terminaalissa, mutta tästä ei ole oikein näkynyt tiedotusta.

Uusi pysäkki on 3261 (sama kuin 69:llä keskustan suuntaan). Pysäkiltä puuttui 78-päre ainakin su 5.1. Vanhalla pysäkillä en huomannut mitään tiedotusta muuttuneesta pysäkistä kun siellä haahuilin.

Korjaan itseäni: 69 menee pysäkiltä 3261 Ala-Malmille

muuttuuko linjan 78 aikataulut taas tämän muutoksen yhteydessä jotenkin? Eli aikataulukirjasta taitaa tulla aika hyödytön, kun on jo monien linjojen aikataulut muuttunut alkuperäisestä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.