Bussin 78 päätepysäkki siirtyi loppuvuodeksi Ala-Malmille

Linjan 78 päätepysäkki siirtyi maanantaina 9.9. Ala-Malmin torille laituriin 21. Bussi ei voi ajaa tavanomaiselle päätepysäkilleen Malmin sairaalan alueella tehtävien rakennustöiden vuoksi. Poikkeusjärjestely kestää arvion mukaan vuoden 2013 loppuun.

Reitiltä jäivät Malmin sairaalan lisäksi pois Kirkonkyläntien pysäkit, mukaan lukien Malmin bussiterminaali. Näiltä pysäkeiltä on yhteys Itäkeskukseen busseilla 519, 520 ja 554. Idän suuntaan menevään bussiin 78 voi vaihtaa Latokartanontiellä olevalla Ala-Malmi -pysäkillä 3253.

Bussi 78 ajaa Ala-Malmin torin päätepysäkille Vilppulantien ja Hietakummuntien kautta. Vuosaaren suuntaan lähtiessään bussi ajaa reittiä Malminkaari - Malmin asematie. Lähtöajat Ala-Malmilta muuttuivat 1 - 2 minuuttia myöhäisemmiksi niin, että muun reitin pysäkkiaikataulut pysyvät ennallaan.

 Bussin 78 reitti Malmilla 9.9.2013 alkaen

Bussin 78 aikataulu 9.9.2013 alkaen

 

Kommentit

Olin menossa 18.9. aamulla Kivikosta Malmin asemalle, jossa aioin vaihtaa junaan. En osannut jäädä Malmintorilla pois, mikä näköjään uusi päätepysäkki 9.9.13 alkaen. Oletin, että reitti on muuttunut ja pääsen Malmin asemalle kun reittioppaasta niin luin. Kuljettaja kävi rähisemään, että mitä vielä istut kyydissä kun päätepysäkki meni jo. Kysyin että ai on reitti muuttunut vai? Totesi äreästi että aikoja sitten, ei ole 78 päässyt asemalle enään aikoihin.Sanoin että viimeksi kyllä 78 pääsin asemalle, johon kuljettaja että siitä on kyllä sitten tosi pitkä aika. Haloo...muutos astunut voimaan 9. päivä. ..miten niin pitkä aika sitten? Laittakaa toi kuski käytöskouluun ja opettelemaan kalenteria!

Vaikeuttipa tämäkin sitten jo valmiiksi pitkää työmatkaani kivasti, kiitos.

Olen huomannut , että Linja 78 kulkee miten sattuu

Voitteko pistää ilmotukii joka pysäkille missä ei kulje 78 dösä ku se on vitutaavaa odotella malmin terminaalilla dösää yli 15min ! & sit huomaaki 78 dösä tulee siihe ala-malmin pysäkille!!!
Kiiiitooss ! .

Olipas huonosti tiedoitettu asiasta etukäteen, bussissa ei näkynyt tiedoitteita, eikä myöskään bussipysäkeillä. Eikö Kirkonkyläntieltä olisi löytynyt päätepysäkkiä? Toivottavasti pikaisesti palautuu entiselle reitille.

NYt sitten näköjään hösseli haluaa ruuhkauttaa sen mäkin edessä olen pysäkin. Se on jo tarpeeksi ruuhkainen kun siihen tulee 77A/577 ja 76B:n autot useimmiten vieläpä samaan aikaa. Siihen lisäksi vielä seisova 78:n auto... Miksei olisi voinut ajaa toisin päin tuota lenkkiä, niin että päätepysäkki olisi ollut laituri 24? Siinähän ei mene mitään muuta kuin linja 76A. Toki sen pysäkin perässä pitää taukoja 69, 79 ja 552, mutta eiköhän sen olisi jotenkin saanut järjesteltyä. Vaikka niin että 78 ajaa siihen tasan tarkkaan silloin kun on lähtöaika, ei yhtään aikasemmin. 79 voisi myös osittain siirtyä pitämään taukoja siihen omalle lähtöpysäkille, vaikka ihan pysäkin perälle. Näin kuitenkin ilmaisee sen että "en ota vielä kyytiin".

Päätepysäkki olis ollut sopiva Malmin sairaalan kohdalla kirkonkyläntiellä.Pysäkillä kyllä on tilaa.

Missä tuo laituri 21 on, jollei se kerta ole bussiterminaalissa ??

Syystien päätepysäkille ajaminen veisi liian kauan ajoaikaa lisää, siksi päätepysäkiksi valittiin Ala-Malmi. Ja 78:lla on varmaan ihan minimitauot siellä Malmin päässä, niin ei tule mitään ruuhkia sinne.

Miks Ala-Malmille linja78 päätepysäkki siirtää, kun se olisi voinut siirtää Syystien päätepysäkille linjan71v kanssa. Linja 71v klulkee vain ruuhka aikana , niin ei häiritse linjan 78 liikennettä juuri ollenkaan. Enemmän se vaikeuttaan linja78 lähetäminen Ala-Malmilta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.