Bussit 78, J68, J70, J71 ja J72 eivät aja Malmin sairaalalle

Bussit eivät pysty rakennustöiden vuoksi ajamaan Malmin sairaalan päätepysäkille 26.8.2013 alkaen. Malmin sairaalan pysäkki 3262 on poissa käytöstä arviolta loppuvuoden ajan.

Bussit 78, J68, J70, J71 ja J72 ajavat poikkeuksellisesti Kirkonkyläntietä suoraan molempiin suuntiin ja käyttävät Kirkonkyläntiellä terveysaseman kohdalla olevaa pysäkkiparia ”Malmin sairaala” 3265 ja 3266. Linja 78 käyttää näitä tilapäisinä pääte- ja lähtöpysäkkeinä.

Myöhemmin syyskuussa bussilinjan 78 päätepysäkki siirtyy Ala-Malmille. Siirron alustava päivämäärä on 9.9.

Kommentit

Minne ala-malmille?
Jos aikataulu on syy, ala-malmi on sitten pysyvä päättäri. Mellukkaan menijät voi vaihtaa omaan autoon.

Ymmärrän, että siirtyy rakennustöiden vuoksi, mutta miksi TAAS Ala-Malmille. Sairaalan lähistöllä meitä on kyllä käyttäjiä, takas vuoden alusta ehdottomasti.

78 siirtyy rakennustöiden vuoksi. Takaisin sairaalalle kun työt valmiit, alustavasti vuodenvaihteessa.

Miksi bussi 78 siirretään kokonaan pois Malmin sairaalalta. Kun sairaala valmistuu ensi keväänä, niin olisi erittäin tärkeätä että vanhukset ja muut vaikeasti liikkuvat potilaat pääsisivät mahdollisimman lähelle sairaalaa. Nykyinen päätepysäkki ollut tosi hyvä, miksi muutetaan?????!!!!!

En älyy , miks 78 dösä pysäkki siirtyy aina johonki toisee paikkaa/100 metrii kauemmas :DD

miksei päätepysäkki voisi mieluummin siirtyi syystien päässä olevaan päätepyskkiin ,. missä on ruuhkalinjan 71v päätepysäkki?

78:n bussit eivät valitettavasti aikataulunsa puitteissa ehdi kääntymään 71V:n päätepysäkille. Vaihtoehdot ovat vähissä, koska junaradan yläpuolisessa terminaalissa taasen ei mahdu kääntymään.
Ala-Malmin terminaalin (Pikkalankatu) päätepysäkki otetaan 78:lla käyttöön ma 9.9., ja siitä tehdään vielä erillinen tiedote.
Itä-Helsingin suunnasta (Itäkeskuksesta) Ylä-Malmille pääsee suoraan linjoilla 519, 520 ja 554.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.