Espoon bussilinjan 86 aikataulu muuttuu 14.10.

Espoon bussilinjalla 86 muuttuu lähtöajat maanantai-perjantai klo 13-17. Aikatauluja muutetaan pidentyneiden ajoaikojen vuoksi.

Uusi aikataulu 14.10. alkaen

Kommentit

86 reitillä ajaminen vaatii erityisosaamista, erityisesti talvella tai muuten haastavissa olosuhteissa verrattuna ns. tavalliseen kaupunkiajoon. Nyt kun reittiä eivät enää aja säännöllisesti samat kuskit, myös myöhästely ja muut ongelmat ovat selvästi lisääntyneet. En edelleenkään voi käsittää, miksi systeemiä siltä osin muutettiin. Turvattomuus matkustajana bussin kyydissä ja toisaalta kuljettajana omassa autossa Kunnarlantiellä on lisääntynyt. Reittiä pitkään ajaneet kuskit takaisin!

86 on jatkuvasti myöhässä. pahimmillaan 20 minuuttia! Talvella ei ole kiva odottaa bussia pakkasella kahtakymmentäminuuttia ja myöhästyä koulusta/töistä.

Aikataulumuutoksella parannettiin bussin 86 mahdollisuuksia pysyä paremmin aikataulussaan. Muutos tuli voimaan 14.10. Jos bussi vieläkin tulee myöhässä, voi meille kertoa, mielellään palautejärjestelmän kautta http://www.hsl.fi/palaute, sen vuoron tai vuorot, jolloin bussi on myöhässä. Suunnittelijamme pääsevät näin tarkemmin tutkimaan, mistä myöhästyminen johtuu ja jos muutoksia aikatauluun pitäisi vielä tehdä.

Tarkistin Espoon linjan 86 aikataulun netistä ja sieltä löytyi oikeat tiedot.

Onko Espoon 86 aikataulut päivitetty myös netissä kun ei ajat eivät pidä paikkaansa?

Pysäkkiaikataulujen vaihtotyö tehdään perjantaina 11.10.2013. Tieto muutokseta löytyy myös Espoon keskuksen näyttölaitteilta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.