Kannelmäessä ruuhkia kauppakeskuksen avajaispäivinä

Kauppakeskus Kaaren avajaispäivät keräävät paikalle runsaasti väkeä sunnuntaihin saakka. Alueen liikenne on ruuhkautunut ja ruuhkia odotetaan lähipäivinäkin. Ruuhkat hidastavat huomattavasti myös alueen bussien kulkua.

Jonkin matkan päähän uudesta kauppakeskuksesta pääsee myös M-lähijunalla. Sekä Pohjois-Haagan että Kannelmäen asemalta on noin kilometrin kävelymatka paikalle. 

Kommentit

Luin jostain, että kauppakeskuksen edessä olevat pysäkit poistettaisiin! Mitä ihmettä on suunnittelijan päässä liikkunut? Autojen ehdoillako kaikki tehdään? Nyt järki käteen ja joukkoliikenne etusijalle.

Linja 42 kannattaa jatkaa Kauppakeskus Kaareen , koska toisi myös maununevan asukkaat joukkoliikenteellä kaareen ja luo samalla vaihtoehtoisen nopean reitin keskustaan.

Kun on tälläisiä isoja "massa" tapahtumia tiedossa niin vaihtakaa bussien reittejä vaihtoehtoisille reiteille.

On aivan järjetöntä , että nyt työmatkalaiset joutuu kärsimään

Kun ei oikein ole vaihtoehtoja bussireiteille, kun ainoa reitti Haagan suunnasta Kannelmäkeen menee Kaaren ohi.

Tilanne on ollut paha jo siitä lähtien kun uusittu Prisma avattiin, erityisesti perjantaisin neljän aikoihin saattaa mennä tunti reilun kilometrin matkaan Thalianaukiolta Prismalle. Ja bussit jonottavat samassa sumpussa. Bussikaistaa pitäisi ehdottomasti saada sinne ja pian!!!!

Samaa mieltä! Bussikaista pitäisi ehdottomasti saada molempiin suuntiin ainakin näyttelijäntien risteyksestä liikenneympyrään asti!

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.