Kisahallin kiskotöistä poikkeusreittejä 9.-15.9.

Mannerheimintiellä Töölön kisahallin edustalla uusitaan kiskoja 9.–15.9. ja töiden vuoksi raitiolinjat 2, 4, 4T, 7A, 7B ja 10 sekä bussit 53 ja 503 ajavat poikkeusreittiä koko viikon.

Mannerheimintiellä Lasipalatsin ja Töölön hallin välillä ei ole raitioliikennettä, vaan ratikat kiertävät Arkadiankadun, Runeberginkadun, Ruusulankadun ja Töölön hallin edustan kautta. Linja 2 ajaa muuten tavanomaisella reitillään, mutta tekee muiden ratikoiden tavoin lenkin Ruusulankadun kautta.

Mannerheimintien raitiovaunupysäkit Ooppera, Hesperian puisto ja Kansallismuseo ovat poikkeusjärjestelyjen ajan poissa käytöstä. Ruusulankadulla lähellä Runeberginkadun risteystä on tilapäiset pysäkit.

Bussit 53 ja 503 ajavat kiskotöiden ajan Mäntymäentien ja Toivonkadun sijasta reittiä Helsinginkatu - Runeberginkatu - Ruusulankatu - Eino Leinonkatu. Toivonkadulla olevat Töölön kisahalli -pysäkit ovat poissa käytöstä.

 Poikkeusreitit kartalla

Kommentit

Kiitos poikkeusreitistä! Meitä etutöölöläisiä on hemmoteltu koko viikon fantastisilla ratikkayhteyksillä. Oli ihana päästä nopeasti Alexille ja Erottajalle. Voisiko ajatella, että esim. ratikka no 7 kulkisi pysyvästi Runeberginkadun ja Arkadiankadun kautta (kun bussi 24-kin siirrettiin pois Mechelininkadulta Arkadiankadun ja Hesperiankadun väliltä)? No 2 kulkee harvoin ja on hidas kulkiessaan Kampin, Simonkadun ja Rautatieaseman kautta Aleksille, eikä ole yhteistä pysäkkiä esim 10:n kanssa, jolla pääsisi Erottajalle-Korkeavuorenkadulle.

Poikkeusreittiin täytyy tottua, koska työpaikkani on Krunikassa, jonne kuljen Töölöstä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.