N–junat eivät pysähdy matkalla Tikkurilasta Keravalle 12.-13.10.

Ratatöiden takia N-junat Keravan suuntaan eivät pysähdy Hiekkaharjussa, Koivukylässä, Rekolassa, Korsossa ja Saviolla kahtena viikonloppuna:

  • Lauantaina 12.10.2013 klo 19-23 ja sunnuntaina 13.10.2013 klo 10-23

Väliasemille pääsee Tikkurilasta bussilinjoilla 70 (Tikkurila-Korso-Mikkola) ja 72 (Tikkurila-Korso-Kulomäki).
Poikkeusjärjestelyn aikana kaikilta Tikkurilaan saapuvilta N-junilta pääsee jatkamaan matkaa joko bussilla 70 tai 72, sillä busseilla on lisälähtöjä. Bussit lähtevät laiturista 2.

Peijakseen menevät voivat käyttää myös busseja 53 (Peijas-Tikkurila-Myyrmäki) ja 71 (Tikkurila-Peijas-Nikinmäki-Mikkola-Korso-Vierumäki). Bussit lähtevät laiturista 2.

Tikkurilan bussilaiturikartta

Helsingin suunnasta voi matkustaa Tikkurilan ja Keravan välisille asemille myös N-junalla Keravan kautta. N-junat Keravalta Helsinkiin pysähtyvät normaalisti kaikilla asemilla.

Vantaalla kelpaavilla seutulipuilla ja Vantaan sisäisillä lipuilla voi poikkeuksellisesti ratatöiden aikana matkustaa Keravan kautta. Lisäksi Keravan sisäinen lippu kelpaa matkoilla Saviolta Keravalle, jos matkan tekee junalla Tikkurilan kautta.

Kommentit

Onko HSL varautunut lisämään bussivuoroja esim. Peijakseen vai ahdetaanko matkustajat taas kerran bussiin kuin sardiinipurkkiin?

Busseilla 70 ja 72 on pari lisävuoroa , kun bussien vuoroväli harvenee illalla. Elokuussa N-junat ajoivat pysähtymättä Keravan suuntaan, eikä noista viikonlopuista kantautunut ainakaan HSL:ään tietoa täysistä busseista.
Tuija Ruoho, tiedottaja HSL

Vantaalla kelpaavilla seutulipuilla ja Vantaan sisäisillä lipuilla voi poikkeuksellisesti ratatöiden aikana matkustaa Keravan kautta. Lisäksi Keravan sisäinen lippu kelpaa matkoilla Saviolta Keravalle, jos matkan tekee junalla Tikkurilan kautta.

Tämänkertainen poikkeusjärjestely on hankalampi kuin aiempi pysähtymättä ajaminen toiseen suuntaan, sillä Saviolta Keravan asemalle joutuisi nyt junalla hakemaan vauhtia peräti Tikkurilan kautta. Kelpaako Keravan sisäinen lippu tällaiseen kiertoajeluun?

Aikataulun mukaan bussi 973 ei palvele enää kello 21.30 jälkeen viikonloppuisin... Lisäliikennettä siis tarvittaisiin hieman.

No kuule sitten vaan mennään junalla Keravan kautta Savioon. ;)

Vantaalla kelpaava lippu kelpaa siis myös matkustukseen Keravan kautta?

Kyllä kelpaa, olen itsekkin mennyt näin viimeksi kun oli nämä ratatyöt sielläpäin.

Mikä bussi pysähtyy Saviolla illalla kello puoli kymmenen jälkeen?

Bussi 973 pysähtyy Saviossa, eli menet Tikkurilassa joko 70 tai 72 bussiin, ajat Koivukylään ja vaihdat siinä. :)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.