Pysäkki pois käytöstä Lentoasemantiellä

Pysäkki V5203 ”Veromiehen teoll.al.” Lentoasemantiellä poistuu käytöstä torstaina 12.9. Tikkurilantien ja Lentoasemantien risteysalueen rakentamisen vuoksi. Pysäkkiä käyttävät seutulinjat 615 ja 941.

 

Kartta, poistuva pysäkki V5203

Kommentit

Kyllähän sinne tilapäinen pysäkki saataisiin jos vaan tahtoa löytyy. Yksi sopiva paikka olisi Lentoasemantiellä, n. 100 metriä ennen Tikkurilantien liikennevaloja. Eli siinä kohtaa jossa kevyenliikenteen väylä tulee aivan ajoradan kanttikiven viereen. Nyt alussa työmaa näyttäisi kuitenkin keskittyvän lähinnä Lentoasemantie länsipuolelle, sekä Tikkurilantien pohjoispuolelle.joten pysäkki saisi siinä luultavasti olla pidemmän aikaa ennen seuraavaa siirtoa. Pysäkkisiirtoja on muutenkin varmasti luvassa alueelle kunhan työmaa tuosta hieman suurenee.. Jotenkin veikkaan että se Tietotienkin pysäkki on jossain vaiheessa siirtovuorossa. Siirrettävä tolppa sinne vaan. Toki onhan se toimistossa helppo tehdä päätös, että poistetaan koko pysäkki. Eipä tarvi sen siirroista sitten kolmeen vuoteen huolehtia.

Ja vielä lisäyksenä, että Technopoliksessa toimii Metropolia AMK:n Electria-yksikkö. Opiskelijoillahan on kuitenkin vähän vähemmän omia autoja käytössä.

Technopoliksen liikennettä palvelee hyvin linja 612, joka menee Tietotietä ja on lienee vaihtajille käytännöllisin linjaratkaisu. Lisäksi linjalla 620 on Ilmakehällä pysäkki, josta tulee lyhyet kävelymatkat Technopolikseen. 615 on lentoaseman nopea vuoro, jonka kierrättäminen Tietotien kautta ei ole tarkoituksenmukaista.

Aivan käsittämätöntä! Vieressä on Technopolis, ja juuri tällä poistetulla pysäkillä kaikki ko. paikassa työskentelevät julkista liikennettä käyttävät jäävät pois. Kävelymatka kasvaa 1.3 kilometriin!

Vaadin korvaavaa järjestelyä!

Miksi 615 ei voi mennä sitä vanhaa reittiä, Tietotien kautta? Niin ongelma ratkeaisi.
Tämä tekee työmatkastani todella hankalan :-((

Hei, tilalle tarvitaan vaihtoehtoinen pysäkki rakennustöiden ajaksi. Työpaikkoja on paljon veromiehen alueella sekä lisäksi lentoasema-alue on laajempi ja omallekin työpaikalle jään kyseisellä pysäkillä pois, josta jatkan vielä 46 ja 50 linjalla eteenpäin.

Valitettavasti alueelle ei saada mahtumaan korvaavaa pysäkkiä työmaan vaatiman tilan takia. Edellinen pysäkki, Vantaanportti (V5201) palvelee Veromiehen aluetta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.