Bussi 4X korvaa raitiovaunut 4 ja 4T Munkkiniemessä 30.6.–6.7.

Raitiolinjojen 4 ja 4T liikenne Meilahden ja Munkkiniemen välillä korvataan bussilla 4X 30.6. ja 6.7. välisenä aikana. Poikkeusjärjestelyn syynä ovat Paciuksenkadulla tehtävän alikulun rakennustyöt.

Munkkiniemeen päin mentäessä vaihto raitiovaunusta bussiin tapahtuu Mannerheimintien pysäkeillä ”Töölön tulli” 1033 ja 1034. Meilahteen päin mentäessä vaihto bussista raitiovaunuihin tapahtuu Tukholmankadun pysäkeillä ”Töölön tulli” 1379 ja 1378.

Bussi 4X pysähtyy reitin varrella kaikilla bussipysäkeillä, paitsi Laajalahdentiellä, Saunalahdentiellä ja Hollantilaisentiellä se pysähtyy raitiovaunupysäkeillä.

Raitiovaunua korvaavalla bussilinjalla 4X kelpaavat samat liput kuin ratikoissakin eli myös tekstiviestilippu sekä automaatista ostettu tai matkakortin arvolla maksettu ratikkalippu. Bussissa kelpaavat myös kaikki muut HSL:n liput, jotka ovat voimassa matkustusalueella (Helsingin sisäinen lippu, seutulippu, kolmen vyöhykkeen lähiseutulippu sekä Helsingin sisäiset ja seudulliset yhden vuorokauden liput).

Raitiolinjojen 4 ja 4T ja bussin 4X aikataulut

4X poikkeusreitti

Kommentit

hei ajoväli on 10 minuuttia ni yksiskonen pätkä tuskin hidastaa reittiä yhtään.

On hämmästyttävää, että tässä ei mainita mitään ilmeisen pitkistä poikkeusjärjestelyistä, jotka varmasti hidastavat raitiovaunuliikennettä! Tuohon remonttialueelle rakennetaan parasta aikaa "yksiraiteista" radanpätkää, joka tulee varmasti hidastamaan liikennettä todella pitkää, kuukausia? Samanlainen viritelmä oli aikanaan Laajalahdentien remontissa ja nelosen liikenne muuttui niin takkuiseksi ja hitaaksi, että aloin käyttämään omaa autoa...

Jaa olisipa ollut kiva jos vaikka reittiopas tai poikkeustiedote etusivulla olisi tämän tiennyt. Nimim. juosten laivalle

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.