Bussille 17 uusi pysäkki käyttöön Fredrikinkadulla

Bussilinja 17 alkaa pysähtyä Kruununhakaan päin ajaessaan myös Fredrikinkadun Viiskulma-pysäkillä (0815). Pysäkki sijaitsee Fredrikinkatu 19:n kohdalla ja se tulee bussin 17 käyttöön torstaina 30.1. kello 10.00 alkaen.

Muutoksella pyritään vähentämään linjojen 14 ja 18 kuormitusta.

Kommentit

Jep, olisi todellakin hyvä, että 17 myös pysähtyisi Kaivokadulla, nyt pysäkit Mikonkatu ja seuraava on sitten jo Simonkatu Kampin kyljessä. Miksi muuten aikatulu päättyy 16.2.2014, onko tulossa muutoksia aikatauluun vain lakkaako linja kokonaan?

Sokoksen puoleiselle ahtaalle pysäkille ei valitettavasti mahdu linjojen 21V, 65A ja 66A lisäksi enää muita linjoja. Linjan 17 Simonkadun pysäkiltä on kävelymatkaa Mannerheimintien ratikkapysäkeille noin 250 metriä.

Syksystä 2014 alkaen linjan 17 reitti muutetaan kulkemaan Kruununhaka – Viiskulma -suunnassa Kaivokadulta reittiä Asema-aukio – Postikatu – Arkadiankatu – Pohjoinen Rautatiekatu – Fredrikinkatu. Linjan käytettävyys paranee, kun linjalla otetaan käyttöön Postitalon pysäkki. Kampin metroasemalla linja 17 käyttää jatkossa Viiskulman suuntaan samaa pysäkkiä kuin linjat 14 ja 18. Kruununhakaan päin ajaessaan bussi pysähtyy jatkossa Kaivokadun pysäkillä. Pidentyneen reitin vuoksi vuoroväli pitenee 25 minuutista 30 minuuttiin.

Tämähän parannus, en lukenut tätä ennen kuin kirjoitin oman kommenttini. Joten odotetaan syksyyn, jolloin yhteys manskulle paranee linja 17 osalta. Kiitos.

Mutta mielestäni sehän on jo aina ennenkin pysähtynyt tuolla pysäkillä, ainakin joka kerta kun olen ite 17:aa käyttänyt (kiitos kuskien järjen käytön).

Jepsistä Se voisi pysähtyä tiuhempaa ydin keskustassa, helpottaisi liikkumista kaupungilla hyvin.

Voisiko se pysähtyä myös pysäkeillä Kaivokatu? Ei ole järkeä, että kaupunkilinjalla on pidempi pysäkkiväli kuin esikaupunkilinjalla

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.