Bussit 65K ja 165N poikkeusreitillä 15.9. klo 12 – 18.9. klo 24

Kauklahdenväylä on suljettu välillä Kurttilantie – Vanttilantie katutöiden vuoksi 15.9. klo 12 – 18.9. klo 24. Bussit 65K ja 165N ajavat tämän vuoksi poikkeusreittejä.

Linja 65K ajaa molempiin suuntiin reittiä Kurttilantie – Kauklahdenväylä – Hyttimestarintie – Hyttipojankuja. Osuus Vanttilantie – Vantinlaaksontie – Sierakiventie jää ajamatta.

Korvaavat pysäkit sijaitsevat Hyttimestarintiellä Sierakiven liittymässä.

Linja 65 liikennöi normaalilla reitillä.

Linjan 65K poikkeusreitti:


Linja 165N ajaa molempiin suuntiin reittiä Kurttilantie – Kauklahdenväylä. Osuus Vanttilantie – Sierakiventie- Hyttimestarintie jää ajamatta.

Korvaavat pysäkit sijaitsevat Kauklahdenväylällä Kurttilantien liittymässä.

Linjat 165 ja 165V liikennöivät normaalilla reitillä.

Linjan 165N poikkeusreitti:


 

Kommentit

Urakoitsija vahvisti, että Kauklahdenväylä avautuu liikenteelle molemmissa suunnissa torstain ja perjantain välisenä yönä klo 24.00.

Linjat 65K ja 165N ajetaan avaamisen jälkeen normaalisti.

Olisi hyvä, jos bussien onille sivuille (165, 65) edes voisi laittaa maininnan tästä. Ei varmaan kukaan lue joka kerta busseja internetistä katsoessaan tiedotteita.

Eilen illalla kävelin Vanttilasta Kuningarskögän (tai-jotain-sinnepäin) koululle vanttilasta ja kauklahdenväylä oli suljettu molempiin suuntiin pätkällä vanttilasta kuningarskögän koulun (tai vastaavan) risteykseen asti, en tiedä sitten, oliko muualla teollisuus alueella tie poikki. Onneksi bussi kuitenkin meni koululta, eikä jotain sekunnissa päätettyä uutta reittiä.

Urakoitsijalta saatiin tieto viime hetkessä kadun katkaisusta.

Kaikki levitettävä tieto vietiin järjestelmiin ja maastoon 24h tunnin sisällä ilmoituksesta.

Pahoittelemme ettemme kyenneet palvelemaan alueen asukkaita paremmin.

Täällä samaa mieltä, että eipä ole hetkeen törmätty yhtä älyttömään poikkeusjärjestelyyn kuin tämä.

Lisäksi rutkasti lisämiinuksia ropisee äärimmäisen huonosta ja sekavasta tiedottamisesta. Tietoa poikkeusjärjestelyistä sai etsiä hyvinkin vaikeasti ja niiden selkokielisyys oli aivan hakusessa.

Toiveissa myös olisi, että tiedotteet bussipysäkeillä olisivat ajoissa sekä luettavissa molemminpuolin olevilla pysäkeillä. Eli ei niin kuin tässä toimittiin- kun olit mennyt pysäkille, josta bussin piti ajaa, huomaat siellä lapun, joka kertoo bussin kulkevankin toiselta puolelta tietä ja sen ymmärrettyäsi voitkin havaita bussin jo menneen.. Tältä olisi vältytty, mikäli selkeät tiedotteet olisivat olleet luettavissa (jo vaikkapa edellisenä päivänä ennen poikkeusjärjestelyjen astumista voimaan) pysäkeillä sekä Espoonlahden että Kauklahden suuntaan mentäessä.

Pysäkillä e5243 on ohjeet harhaan johtavia

Miksi reittioppaaseen ei päivity nämä poikkeukset?

Web admin on laiska ja ei jaksanut tehdä pieniä asioita

En tajua noita ohjeita. Pysähtyykö bussi mesimäki pysäkillä vanttilassa? Reittioppaassa 16.9 on jo normireitti näkyvissä vaikka toiset ohjeet sanovat että 18.9 asti..?

Vantinmäessä millään pysäkillä Mesimäen pysäkit mukaan lukien, ei aja linja 65K ajalla 15. -18.9.2014.

Reittiopas ei ole päivittynyt tilanteen mukaiseksi.

Todella älytön poikkeusjärjestely. Järjestely jättää monin paikoin Vanttilan alueen kokonaan ilman bussilinjaa, koska esimerkiksi iltaisin 165N korvaa 65-linjan. Todella huonosti toteutettu järjestely - piiiiitkä miinus. Ettekö todellakaan parempaa järjestelyä keksineet? Bussiliikenteen tarkoituksena on palvella matkustajia, ei viedä reittejä kokonaan pois.

Taitaa olla rakentajien moka, josta kärsivät alueen asukkaat.

Koko Kauklahdenväylän liikenne kiertää Kauklahden teollisuusalueen kautta.

Eipä taida jättää muuta mahdollisuutta joukkoliikenteen hoitoon tulevien ruuhkien johdosta. Palautetta voi lähettää Ely-keskukselle, joka vastaa tieurakasta.

Kuvissa lukee "poikkeusreitti", mutta niihin ei ole reittejä piirretty ollenkaan. Näkeehän niistä toki näinkin, mitä pysäkkejä palvellaan, mutta kiva olisi kun vielä reittiviivat niin näkisi nopeammin että miten se bussi oikeasti menee.

Hei. Kiitos kommentista. Karttapohja ei mahdollistanut reittien piirtämistä niin, että kadunnimet olisivat jääneet näkyviin. Tekstissä kerrotaan bussien käyttämistä reiteistä.

Ei ole HSL:llä kyllä linjaa 165K. Tässä tarkoitetaan oletettavasti linjaa 165N.

Kyllä, tarkoitetaan linjaa 165N. Virhe korjattu. Kiitos huomiosta.

Lisäksi myös tavallinen e65 kulkee tavallisesti Vanttilan kautta. Silläkin on oletettavasti poikkeusreitti?

Linja 65 liikennöi normaalisti. Kaukalahdenväylä katkeaa välillä Vanttilantie - Kurttilantie.

Lisäksi: jos Kauklahdenväylä on suljettu, 167/T ajaa oletettavasti Vanttilan kautta, eli pysäkit ei jää ilman liikennettä.

167 ajaa niin aikaiseen, että ei haittaa, sen kulkuun

Linja 167 Siuntiosta ja Siuntioon ajaa Kaukalahden teollisuusalueen kautta.

Kaikki henkilöautoliikenne ajetaan myös Kauklahden teollisuusalueen kautta.

Näyttäisi kyllä haittaavan vähintäänkin 16.-18.9.

Liikennettä vaille jääville pysäkeille asennetaan 12.9.2014 tiedotteet poikkeavasta liikenteestä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.